[90 AAN] 2,2 turbo 5x112 260KM 410Nm
ja tez tak chcę <placze>edd pisze:jest zajebiście mam duży moment od dołu który ciągnie strasznie do przodu i strzał ze sprzęgła powoduje poślizg 4 laczków a górna partia obrotów powoduje katapultę do przodu do 200
A tak poważnie to gratuluję projektu i życzę bezproblemowej jazdy.
Pogoń jeszcze kilka japońców, tylko koniecznie wlepę klubową na zadek zapodaj,
żeby było jasne kto tu Miszcze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Już od dłuższego czasu obserwuję zmiany jakie zachodzą w aucie, a dzisiaj wyglądając sobie z nudów przez okno udało mi się upolować potworka w ruchu na ulicy Morskiej przy domu towarowym w Gdyni, dźwięk silnika jest na prawdę miły dla ucha, a i sam samochód robi wrażenie, miałem okazję przyjrzeć się z bliska na Speedmani i jestem pod wrażeniem pracy włożonej w to aby uzyskać taki efekt.
Klima to tylko dodatek i według mnie jej brak nie przekreśla codziennego użytkowania auta. Niewątpliwie klima to fajna sprawa przydatna latem, ale bez przesady...
Samochód wygląda, jedzie, czego chcieć więcej?. Gdyby nie wystający IC-ek to nikt by się nie spodziewał, że tam T siedzi, w środku skóra w kubłach, więc dla przechodnia nadal jest dobrze wyglądającą furą na skórach.
Zresztą wydaje mi się, że EDDek traktuje 90-tke jako hobby, zabawkę a nie codzienne wozidło 50km do pracy. Moje zdanie jest takie, że Jego samochód ma się sturlać z górki, stanąć przed EDDka miejscem pracy i być przez 8h podziwiany przez multum ludzi którym szczeny opadają, dopiero wieczorem rusza na miasto.
Samochód wygląda, jedzie, czego chcieć więcej?. Gdyby nie wystający IC-ek to nikt by się nie spodziewał, że tam T siedzi, w środku skóra w kubłach, więc dla przechodnia nadal jest dobrze wyglądającą furą na skórach.
Zresztą wydaje mi się, że EDDek traktuje 90-tke jako hobby, zabawkę a nie codzienne wozidło 50km do pracy. Moje zdanie jest takie, że Jego samochód ma się sturlać z górki, stanąć przed EDDka miejscem pracy i być przez 8h podziwiany przez multum ludzi którym szczeny opadają, dopiero wieczorem rusza na miasto.