B3 1.8S quattro Comfort Edition - SPRZEDANA ....
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Dzieki wszystkim za dobre slowo i uwagi <ok> Jak juz pisałam wczesniej, ciągle się uczę czegos nowego i staram sie być z każdym dniem lepsza.. Wciągnęła mnie ta jazda i coraz bardziej zadziwia mnie moc quattro. Mam juz za soba pierwszy start na mini rajdzie, teraz palnuję start w kolejnym, jednak niektóre sprawy zyciowe troszkę to utrudniaja.. Ale mam nadzieję, że na wszystko znajdę czas.. 3majcie kciuki koledzy i koleżanki..
Powiem Ci kolego, że może bedzie taka ewentualność, gdyz w planach jest S-ka.. No a póki co na 3 samochody nie wyrobię.. A czerwoniutkiej b4 jakoś tak bardziej szkoda..mazakback pisze:Ewelina jak bys chciala sprzedac to pisz
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
racja Majki racja..Maciejaa pisze:kazdy sam sobie jakos radzi:)
Maciejaa pisze:dziewczyna ma talent i juz
a z tym talentem to bym nie przeginala.. za duże slowo.. To jest poprostu moja pasja, robię coś co kocham i ciagle się uczę... Popełniam błędy, ale chce byc lepsza dlatego cenię wasze uwagi .. Mam nauczyciela, ktory 3ma za mnie kciuki, dopinguje i koryguje błędy..
Jak się nauczę lepiej to robic to pokażę coś lepszego.. I jeśli uda mi się poprawić błędy to będzie to zasługa mojej drugiej połówki i przyjaciól, ktorzy są ze mna i dopinguja..
Pozdrawiam wszystkich
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80