Audio w b3
Jest sporawa różnica dźwięku między Dsk165 i Esk165. Esk mają parę watów więcej, ale strasznie ich wysterowuje jak się podłączy z samego radia, i w miare podgłaśniania przyjemeny dźwięk szybko się kończy, ze wzmacniaczem za to pokazują pazurek. A Dsk165 akurat nadają się pod samo radio, ale są słabsze (nawet sporo bym powiedział- z własnego odczucia, słuchałem i Esk i Dsk w różnych samochodach i na różnych radiach, również z i bez wzmacniacza). Jeśli masz możliwość, przed kupnem, posłuchaj jednego i drugiego zestawu.
PS W półce to robią konkretną robotę DCX690, mają aż 95db skuteczności. Nie robi dużej różnicy czy z radia, czy ze wzmacniacza.
PS W półce to robią konkretną robotę DCX690, mają aż 95db skuteczności. Nie robi dużej różnicy czy z radia, czy ze wzmacniacza.
Gwarantuje ci, że nad morzem jak i 2km wyżej w górach będzie brzmiał tak samo :mrgreen:M@rcus pisze:Jak to mymaney, zmontujesz to prosił bym w miarę możliwości o jakąś ścieżkę dzwiękową jak to gra, na różnych wysokościach.
Czekam na głośniki Midbasy w półkę jeszcze Lanzara mam opcję zakupić ... Hertz - Lanzar - Hertz ... hmm, nie wiem...
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Audio w b3
Obydwie firmy dobre ja bym wybrał Hertza i tak zrobiłem w swoim przypadku
Ostatnio zmieniony 12 gru 2011, 14:37 przez Krycha, łącznie zmieniany 1 raz.
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ja się też swojego czasu zastanawiałem nad Lanzarami ale do nich trzeba mieć wzmacka a ich sama cena jest już troszkę wysoka...
Myślałem o tych lanzar_280w, ale może jeszcze na nie zmienię wszystkie Kto wie... Ale do tego to już piecyk 4kanałowy trzeba tej samej firmy notabene, np taki: lanzar_4_kanaly
Myślałem o tych lanzar_280w, ale może jeszcze na nie zmienię wszystkie Kto wie... Ale do tego to już piecyk 4kanałowy trzeba tej samej firmy notabene, np taki: lanzar_4_kanaly
Ostatnio zmieniony 12 gru 2011, 14:37 przez Oofol, łącznie zmieniany 1 raz.