..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84
dzięki za opinie i rady, ale ja się nikogo nigdy nie słuchałem i nigdy nie będę między innymi dlatego też auto wygląda tak nie inaczej, a nie jest tak najgorzej z Nią :mrgreen: co do kółek to są fajne, cultowe jak pisałem jedne z moich ulubionych, dlatego jak wpadły mi w łapki to biegałem szczęśliwy kilka dni jednak auto idzie w strone lansstyle, a te koła nawet po polerce nie zadowalały by mnie na tyle na ile bym chciał .. na pytasnia pt co teraz bedzie odpowiem dyplomatycznie .. mniej opony, więcej cali i polerką po oczach .. pozostaje czekać do wiosny :mrgreen:
hehe wiem wiem ale przerabialem juz 17", 18", 16", nawet 19" ( 20" nie wlazły) wąskie, szerokie , w polerce , czarnym macie ... itd... i szczerze zostaje przy szerokiej 16" przy dobrym et ( ok 15 ew. 10 na 9")i fajnej glebie jest cudnie...Słonik pisze:Buehehehaha, sie uśmiałem
Każdy prawdziwy wie co bedzie i jak bedzie, do wiosny Panowie i Panie oraz Panienki :mrgreen:
Meecowhy, nie rozmiar sie liczy ale wykonanie
nie rozmiar się liczy tylko charyzma :mrgreen: szczerze mówiąc borbetki były extra, schmidty były super brocki są okey, ale ja kocham kółka i na pewno nie jedna felga znajdzie sie na pokładzie .. przy moim zawiasie 16/9 i ET 15 wygląda całkiem dobrze, jednak ideałem zdaje mi się być 17/10 z jakimś małm ET 10 lub 15, których nie miałem jeszcze, ale na pewno też wsadzę .. i na koniec rym .. ale ja nie jestem leniem nie biję sie po bokach póki co niunia stoi na brockach 16/9 ale to tak na chwile, zeby na stali ją ludzie nie oglądali
... Heheh ale razem z kołami to aż ich 5 by było :mrgreen:duo pisze:w tym przypadku zupełnie wystarcza, że jest jeden dekiel .. za kierownicą :mrgreen:Bastek pisze:...ja faktycznie myślałem, że brakuje dekli przy tych felachUFOtm pisze: nie podobobaja mi sie te kolka i dobrze ze je odpusciles - zawsze jakby dekli w nich brakowalo
Hmm Ciekawe jaka teraz fela będzie :mrgreen:
... Może jakaś podpowiedź
kolego DUO a co myslisz o czyms takim : http://moto.allegro.pl/item514442780_hi ... black.html
...zawiało lekko chinszczyzną, made in małe dzieci.com <rotfl2>Kuballa17 pisze:kolego DUO a co myslisz o czyms takim : http://moto.allegro.pl/it...erka_black.html