Przyszłe beda tu zdecydowanie lepsze, prawda jest taka że nadkola w B4 sa takich rozmiarow że bez niczego pochlaniaja w sobie 9x17" i tu se zaczyna to co być powinno.
hehe wiem wiem ale przerabialem juz 17", 18", 16", nawet 19" ( 20" nie wlazły) wąskie, szerokie , w polerce , czarnym macie ... itd... i szczerze zostaje przy szerokiej 16" przy dobrym et ( ok 15 ew. 10 na 9")i fajnej glebie jest cudnie...Słonik pisze:Buehehehaha, sie uśmiałem![]()
Każdy prawdziwy wie co bedzie i jak bedzie, do wiosny Panowie i Panie oraz Panienki :mrgreen:
Meecowhy, nie rozmiar sie liczy ale wykonanie
... Heheh ale razem z kołami to aż ich 5 by było :mrgreen:duo pisze:w tym przypadku zupełnie wystarcza, że jest jeden dekiel .. za kierownicą :mrgreen:Bastek pisze:...ja faktycznie myślałem, że brakuje dekli przy tych felachUFOtm pisze:nie podobobaja mi sie te kolka i dobrze ze je odpusciles - zawsze jakby dekli w nich brakowalo
...zawiało lekko chinszczyzną, made in małe dzieci.com <rotfl2>Kuballa17 pisze:kolego DUO a co myslisz o czyms takim : http://moto.allegro.pl/it...erka_black.html