[ALL] Polerka Felg.
E tam prezes zwykły chłop ze wsi :mrgreen: Co do pasty to FESTOOL 6000 i 8000 <ok>AUDI_A6 pisze:Znośnie, znośnie :mrgreen: Jakiej pasty prezes używał? <rotfl2>
Dekielki są alu i zostały również wypolerowane i dałem do nich nowe eblematy.... 8-)Słonik pisze:Znosnie wyszło :lol: Dekielki sa aluminiowe i je wypolerowałeś czy pochromowałeś bo sa plastikowe. Masz też piąte koło na zapasie takie :?:
No właśnie tych fel posiadam pięć sztuk na ostatniej fotce widać piątą <ok>
AvantMan pisze:na ostatniej fotce widać piątą
Na pierwszej fotce widać ramiona od piątej felgi :lol:AUDI_A6 pisze:bystre oko zauważył
Co to za wynalazek i gdzie go szukać, chetnie bym go użył w ramach testów :mrgreen:AvantMan pisze:FESTOOL 6000 i 8000
Tak z ciekawości, na tych alu kupiłeś A8 czy felunek dokupiony oddzielnie.
No i musze przyznac ze albo masz tyle wolnego czasu albo ci to poszło dość szybko albo ty zaczałeś juz dawno z tym tylko dopiero teraz sie ujawniłeś. <ok>
Nie no musze przyznac że wziąłem zdjęcie piatego koła ostro pod <lupa> i pozostaje mi powiedzieć tylko że odje....ś kawał dobrej roboty z tym kołem, mam nadzieje że na żywo nie widać czegos czego nie widac na tym nieostrym po powiekszeniu zdjęciu, gdzie trzymasz piątą felge bo w bagażniku to by mi było szkoda :lol:
Powiedz czy to twoj pierwszy wypolerowany komplet czy już sie wcześniej w to bawiłeś. no i rozkminiłem ze ta pasta to jakis drogi specyfik do polerowania lakieru na mega efekt bo najdrobniejsza to 11000 :shock: , do polerowania ta pasta używałeś filcu, flaneli gabki polerskiej czy czego :?:
No dobra felg jest 5 loga BBS jest 8 a dekielków widze 7 <mikolaj>
Po pierwsze koła dokupiłem oddzielnie ale są za małe więc chyba sprzedam. :cry:Słonik pisze:Co to za wynalazek i gdzie go szukać, chetnie bym go użył w ramach testów :mrgreen:
Tak z ciekawości, na tych alu kupiłeś A8 czy felunek dokupiony oddzielnie.
No i musze przyznac ze albo masz tyle wolnego czasu albo ci to poszło dość szybko albo ty zaczałeś juz dawno z tym tylko dopiero teraz sie ujawniłeś. <ok>
Nie no musze przyznac że wziąłem zdjęcie piatego koła ostro pod <lupa> i pozostaje mi powiedzieć tylko że odje....ś kawał dobrej roboty z tym kołem, mam nadzieje że na żywo nie widać czegos czego nie widac na tym nieostrym po powiekszeniu zdjęciu, gdzie trzymasz piątą felge bo w bagażniku to by mi było szkoda :lol:
Powiedz czy to twoj pierwszy wypolerowany komplet czy już sie wcześniej w to bawiłeś. no i rozkminiłem ze ta pasta to jakis drogi specyfik do polerowania lakieru na mega efekt bo najdrobniejsza to 11000 :shock: , do polerowania ta pasta używałeś filcu, flaneli gabki polerskiej czy czego :?:
No dobra felg jest 5 loga BBS jest 8 a dekielków widze 7 <mikolaj>
Co do polerki tych fel do roboty zabrałem się już dawno ale nie wiedziałem co zrobić ze środeczkiem feli dlatego się dopiero ujawniłem 8-) :lol:
Po drugie to mój trzeci komplet alusów które polerowałem filcem <ok>
Co do dekielków to jedne są plastikowe a te drugie alu dla tego tyle ich <urodziny>
Dlatego leży w pokoju na stole :mrgreen: <mikolaj>Słonik pisze:Nie no musze przyznac że wziąłem zdjęcie piatego koła ostro pod <lupa> i pozostaje mi powiedzieć tylko że odje....ś kawał dobrej roboty z tym kołem, mam nadzieje że na żywo nie widać czegos czego nie widac na tym nieostrym po powiekszeniu zdjęciu, gdzie trzymasz piątą felge bo w bagażniku to by mi było szkoda :lol:
Pozdro
No ja z bratem polerowałem :-> :mrgreen:Kermit85 pisze:O ja pier.... :shock:
Maciek Ty te fele polerowałeś, czy nówki kupiłeś
Pozdro