Przeszukałem forum i nie znalazłem nic o tym, jeżeli był jakiś temat to naprowadźcie
Czy ktoś wymieniał linke od pochylania oparcia ? Czy da sie to zrobić w jakiś mało inwazyjny sposób, bez ingerencji tapicera. :?:
[coupe] Zerwana linka odchylania fotela...
Ja wymieniałem u siebie w B3, a fotel ma tam taką samą konstrukcje jak w B2. Tapicera nie potrzeba, musisz odgiąć zaczepy na samym dole oparcia i zdjąć tapicerkę, całej nie musisz ściągać, w trakcie rozbierania będziesz wiedział co i jak. Jak będziesz robił na spokojnie to nie ma szansy nic podrzeć.
Najlepiej zdejmij sobie tą plastikową rączkę od odchylania, wtedy łatwiej będzie założyć linki bez mocnego obdzierania fotela z tapicerki.
Linki są dwie krótka kosztuje coś koło 40zł, długa ok 70zł, w ASO oczywiście. Można też kupić linkę i zarobić końcówki, tylko z tymi końcówkami będzie problem, chyba, że jakiś inny patent na nie wymyślisz
Najlepiej zdejmij sobie tą plastikową rączkę od odchylania, wtedy łatwiej będzie założyć linki bez mocnego obdzierania fotela z tapicerki.
Linki są dwie krótka kosztuje coś koło 40zł, długa ok 70zł, w ASO oczywiście. Można też kupić linkę i zarobić końcówki, tylko z tymi końcówkami będzie problem, chyba, że jakiś inny patent na nie wymyślisz