No z tym to się w 100% z Tobą zgodzęgrinch pisze:... Przyzna mi rację że mam dobry gust :mrgreen:KLAKSON pisze:No grinch uważaj bo jak Ewelki chłopak Cię znajdzie.... <yes> ... hehehe... pozdrówkigrinch pisze:... Podoba mi się ta dziewczyna <urodziny>
B3 1.8S quattro Comfort Edition - SPRZEDANA ....
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Bastek - byłam tu gdzie i teraz jestem, nigdzie się nie ruszałam.. Ty coś słabo szukałeś :mrgreen: pozdrawiam
A ten drugi filmik to juz Polska i moje okolice <ok>
To co w Czechach kręcone to prawie że na samym wylocie.. Miejscowosc nazywa się Czeski Cieszyn ..Furti pisze:No ładnie sobie radzisz:)Ja tez jeżdżę poślizgać się do Czech:)Gdzie jest ta miejscówka?
ciagle się uczę :mrgreen:wujo1 pisze:nie tak tragicznie ale wspomnienia zawsze są
... Ucz się Ucz bo nauka to potęgi klucz :mrgreen:EwelinaCzarna pisze:Bastek - byłam tu gdzie i teraz jestem, nigdzie się nie ruszałam.. Ty coś słabo szukałeś :mrgreen: pozdrawiam
To co w Czechach kręcone to prawie że na samym wylocie.. Miejscowosc nazywa się Czeski Cieszyn ..Furti pisze:No ładnie sobie radzisz:)Ja tez jeżdżę poślizgać się do Czech:)Gdzie jest ta miejscówka?
ciagle się uczę :mrgreen:wujo1 pisze:nie tak tragicznie ale wspomnienia zawsze są
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
oczywiście ze stały :mrgreen:Ramus pisze:Jaki to napęd, stały na 4 koła, czy dołączany? Ma blokadę dyfra, bo spotkałem się z blokadą w B4 Q
+ do tego ma magiczny guziczek diff (differentialsperre) który umożliwia blokadę tylnego mostu (ja tak to rozumiem ) normalnie po wciśnięciu tego guziczka rozłączy się automatycznie przy prędkości ok 30 km/h ale po wykonaniu małego zabiegu zwanego (w moich okolicach przynajmniej) rozdziewiczaniem quattrówki, diff rozłączy się dopiero gdy tego chcę <ok>