Audi 80 w "MOTORze"
Motor kupie od XX lat i ostatnio zauwazam, że schodzi na psy, jest nawet gorszy od AŚ, coraz więcej błędów i pisania pod publikę.cobra pisze:czy jestem ślepy czy o Q nic nie nabazgrali
CO do artykułu to totalna żenada i zero informacji, o Q się za wiele nie wysilił.
Coupe potraktowali jako wersje nadwoziową, ponadto ponoć do oferty weszło w 92, to co ja w takim razie mam? :lol: Powinni raczej napisać, że na rok modelowy 92 model Coupe został upodobniony zewnętrznie do 80 B4, itp.
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Motor zszedł na psy ze względu na kadre,jakieś 7-8lat w stecz pisał tam mój znajomek.Potem (jak do wszyskich gazet motoryzacyjnych które w 90% nie są w rękach polskiego kapitału)zaczeli przychodzić "redaktorzy" z plecami:młode chłopaki,doświadczenie 0 ale najmądrzejsi na świecie i się zaczeło:"mięsista gałka","mięsisty znaczek","mięsiste zawieszenie","ciastowate zawieszenie" i inne babole oraz mądrości.Niestety kadra dziennikarzy motoryzacyjnych zeszła na psy,błędy w każdym artykule,testy opon "podciągane" podobnie jak testy aut(tego tematu nie trzeba rozwijać zajrzyjcie na redakcyjny parking... :roll: ).Tekst o 80-tce był słaby z błędami,laicki.Nic o quattro itp.Żenada panowie i tyle.To już nie ten sam motor co w latach 90-tych niestety
P.S.O chińskich oponach akurat prawde napisali-niebezpieczny badziew <ok>
P.S.O chińskich oponach akurat prawde napisali-niebezpieczny badziew <ok>
Re: Audi 80 w "MOTORze"
Ławeq pisze:Cyt z Motóró Najbardziej urazilo mnie "za te pieniądze można kupic ladniej sie prezentujacy samochod np opla vectre"
He he Wektra ładniejsza od Audiny he he ale kawał
[ Dodano: 2008-11-19, 13:49 ]
przemko1982 pisze:Za to ostatnie stwierdzenie nie kupie Motoru!!! :evil: :evil: :evil:
Tak tak tak tak jestem za :evil: :evil: :evil:
[ Dodano: 2008-11-19, 13:51 ]
Przemo95 pisze:mam jedno mażenie... mieć kosiarke z n20!!!
co to ta kosiarka n20 ?
Ostatnio zmieniony 26 lis 2008, 14:08 przez ziemor, łącznie zmieniany 1 raz.
No właśnie :evil: czemu na nauce jazdy nie uczą jak się obchodzić z silnikem :evil: - jak widzę Kogoś jak gazuje zimny silnik :evil: to chętnie bym go obudził w środku nocy i puścił za nim głodnego tygrysa by zobaczył jak to jest gonić "zaspany" silnik bez rozgrzewki :evil:moto18 pisze:tylko on jak zapali to odrazu but i tego skutki...