będzie na Peugeocie partnerze :mrgreen: a i takie pytanko: czy metrowe antenki też trzeba zestrajać? bo gdzieś słyszałem/czytałem, że nie a niektórzy mówią, że takOofol pisze:minimum 1m jeśli będzie stała na środku dach
CB Radio - opinie - TTi 880?
- GreenGreen
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- GreenGreen
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Uniden 520XL na początku miał homologację - dopóki był produkowany na Filipinach, odkąd jest w Chinach to nie ma. \GreenGreen pisze:chodziło o to że powodował zbyt duże zakłucenia na sąsiednich częstotliwościch/kanałach czy ale do tej pory już to chyba naprawili. Wkońcu firmy nie upadają z powodu jednego wadliwego produktu. Mam taką nadzieję przynajmniej bo sam chcę kupić Unidena 520 XL
Co do strojenia to każda antena bez strojenia będzie działać. Lepiej zestroić to zasięg się poprawi. Moja antena działała dobrze bez strojenia. Po nim zauważyłem nieznaczną zmianę - czasem nawet mnie to wkurza bo słyszę to czego bym nie chciał /ponad 15km/...
-
- Forum Audi 80
Witam:D Posiadam radyjko Uniden Pro520XL kupiłem za 220zł nówke do tego antenka Hustlera, odpowiednie zestrojenie przyrządem i radio hula jak wściekłe Antene pasuje dać na środek dachu żeby dach służył jako lustro Natomiast kolega miał radio TTi 770 dał za komplet 450zł i radio nie chodziło, oddał do sklepu bo jeżdzić się z nim nie dało takie były szumy a to przez brak filtra ANL. Zmienił na takie samo radio ten sam zestaw i chodzi jak tralala Homologacji owszem nie ma na nie ale cóż zrobić? :mrgreen: