[b3q, b4q] Zdjecia plyty podlogowej od strony podwozia
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
[b3q, b4q] Zdjecia plyty podlogowej od strony podwozia
Panowie, czy mógłby mi ktoś pstryknąć jakieś fotki podwozia? Chodzi mi o to żeby były na nich wał - na całej długości i cały dyfer - jak to biegnie, jest zamocowane. Mógłby ktoś mi pomóc w tej sprawie?
Ostatnio zmieniony 28 paź 2012, 13:40 przez Oofol, łącznie zmieniany 3 razy.
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Jka na rzie na 99% podłogi są takie same, poza tym to nie znam nikogo kto by "wymieniał" podłogę :lol:arthur pisze:mam cala podloge z 90ki B3Q na zbyciu
Jak na razie to są przemyślenia ale skoro ludzie robią SWAPy to dla czego nie zrezać Q?? Przecież technicznie /o ile się wszystko potwierdzi/ jest to łatwiejsze przedsięwzięcie :!:
ee tam nie pasuje. pierwsze słyszę... ale niedługo się przekonam bo mam zamiar na dniach zakładać taki właśnie... tylko muszę mu kolor zmienić na czarny żeby do tylnego pasował...Oofol pisze:nikt nie powiedział na 100% że zderzak od coupe do sedana B3 nie pasuje a takie głosy tez chodzą.
A co do podłogi to ja się przyglądałem tak tylko powierzchownie i się zastanawiałem tez z kolega czy do jego brata coupe z zakutym 2.3 dałoby się dorobić napęd na 4 łapy... i muszę przyznać że sporo jest tam miejsca i może coś by z tego było - wiadomo ze to nie będzie plug&play ale polak potrafi :mrgreen: bo u mnie jak i u kolegi arthur'a leży sobie cały napęd <quattro> z 90 b3 i czeka na nowego nabywce...