Sprzedane
Jakby Ci to delikatnie powiedzieć... jak liczysz na wydział komunikacji to się prawdopodobnie zawiedziesz
Szansa na legalny kwadrat tylko przy przerejestrowaniu auta na nowe numery :evil:
Co do blendy to ja mam wstępnie zrezaną ori ale jeszcze ją dopracuję.
Kolega Słonik podrzucił mi takie rozwiązanie bez blendy:
http://img171.imageshack.us/my.php?imag ... 234id0.jpg
Ja jestem prawie przekonany
pozdr
Szansa na legalny kwadrat tylko przy przerejestrowaniu auta na nowe numery :evil:
Co do blendy to ja mam wstępnie zrezaną ori ale jeszcze ją dopracuję.
Kolega Słonik podrzucił mi takie rozwiązanie bez blendy:
http://img171.imageshack.us/my.php?imag ... 234id0.jpg
Ja jestem prawie przekonany
pozdr
Ej ludziska jest jeszcze jedna opcja na tablice US, koleś bodajrze w Konstantynowie łódzkim tłoczy tablice takie jak ori o wymiarach US. Kolega od nas z forum chyba z łodzi jezdzi na takiej czerwona B3 z lampami US/Japan na polerowanych AZEVach 17" kojarzy ktoś. Myk jest tylko taki ze ta tablica nie ma homologacji ale wozac oryginalna w bagazniku mozna podczas kontroli zalatwic sprawe po ludzku rozmawialem z nim i niejednokrotnie nic z tego nie miał jesli pokazał oryginał z bagaznika, wiadomo jak sie na parówe trafi to co innego, no ale cos za cos, za wystajace kola tez sie moga doczepic :lol:
... Jo jo ale Słonik niebieski może się doczepić o podrobienie tablicy i wtedy nie kończy się na mandacie :roll:Słonik pisze:Ej ludziska jest jeszcze jedna opcja na tablice US, koleś bodajrze w Konstantynowie łódzkim tłoczy tablice takie jak ori o wymiarach US. Kolega od nas z forum chyba z łodzi jezdzi na takiej czerwona B3 z lampami US/Japan na polerowanych AZEVach 17" kojarzy ktoś. Myk jest tylko taki ze ta tablica nie ma homologacji ale wozac oryginalna w bagazniku mozna podczas kontroli zalatwic sprawe po ludzku rozmawialem z nim i niejednokrotnie nic z tego nie miał jesli pokazał oryginał z bagaznika, wiadomo jak sie na parówe trafi to co innego, no ale cos za cos, za wystajace kola tez sie moga doczepic :lol:
Wiem bo mam u siebie w mieście takiego jednego który na drodze potrafi diagnozę postawić lepszą niż na stacji obsługi :roll:
to ja wam powiem lepiej .. za podrabiana tablice jest nie tylko mandat ale sąd o czym się przekonał znajomy mając tylna tablice ala de .. ori mial w bagazniku, ale spotkał niewłaściwego policjanta, który udowodnił, że to on jest szeryfem ... przykra sprawa. po tej przygodzie przeszła mi myśl robienia czegoś takiego u siebie bo już i tak moje auto za bardzo kole w oczy kilku mściwych policjantów.
urzedy poprostu wydaja wzór tablicy taki jak był. Na przykład jak rejestrujesz autko dajesz prostokat stary i dostajesz prostokąt. nie ma mozliwosci innego wzoru bo przeciez auto to samo dla urzedu tylko blachy inne...
wiec moze tak :
dzien dobry chciałbym nowe tablice bo kolo mi wjechał i skasował tył, który juz mam zrobiony ale zmieniłem lampy z homologacja oczywiscie ( i tak nie beda wiedzieli o jakie ci chodzi jak powiesz US/JAPAN) :lol:
tył masz ja złozony wiec prosze mnie tu nie denerwowac ze teraz nie dostane tablicy do auta!!
druga wersja:
Dzien Dobry, sliczni dzis Pani wyglada
prosze bombonierka.... mam mała sprawe do Pani....
oczywiscie pisałem serio....
wiec moze tak :
dzien dobry chciałbym nowe tablice bo kolo mi wjechał i skasował tył, który juz mam zrobiony ale zmieniłem lampy z homologacja oczywiscie ( i tak nie beda wiedzieli o jakie ci chodzi jak powiesz US/JAPAN) :lol:
tył masz ja złozony wiec prosze mnie tu nie denerwowac ze teraz nie dostane tablicy do auta!!
druga wersja:
Dzien Dobry, sliczni dzis Pani wyglada
prosze bombonierka.... mam mała sprawe do Pani....
oczywiscie pisałem serio....