[Podkarpacie] 11.01.2009 Rzeszów , hala MOSiR , godz 14.
No wiem ja też nikogo nie lubię zmuszaćspiczi pisze:Ja nikogo zmuszał nie bede .
ps. JPJ pochwalił byś się co tam drugiego kupiłeś. to pierwsze to znam 1,9 113KM Quattro, a drugie :?:
A co do nabytku nowego to tak:
Własność taty-prezent na mikołaja dostał <mikolaj> . Audi B3 80 Rocznik 88, silnik 2.0 3A 113km, szary kolor (lepiej trochę idzie od mojego hehe), QUATTRO <lol> bo jakby inaczej, BEZ GAZU-ogólnie zdrowa !! Z Zewnątrz kilka wgniotek, otarć delikatnych. Środek jasny welur, nie wygnieciony, ABS, ori halogeny . Auto narazie stoi na stalówkach ale na lato idzie speedline 15stka . A teraz najważniejsze - auto kupiliśmy spontanicznie hehehe za 3,500. Serwisowana w do 11.12.2002 w Salzburgu przy stanie licznika 96826 - obecnie ma ok 150 tyś. Auto stało nie ruszane przez 3msce, po włożeniu aku odpaliło od strzała, szklanki ucichły po około 2 minutach nic nie kopci, nie wcina oleju tak jak moja
Nie wiem czy rzeczywiście ma taki przebieg, ale na mój gust nie będzie miała więcej niż 200-250 tyś
Ogólnie bangla :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 08 sty 2009, 17:51 przez JPJ, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma problemu spiczi dam polatać. A co do wymiany to ja jestem zakochany w swojej B3 . U taty wszystko chodzi tak jak ma być, a u mnie niektóre rzeczy sposobem muszę aktywować przez co tym bardziej ją lubię hehehespiczi pisze:przepraszam za ot . Czyli teraz Ty bedziesz podbierał tatowi auto, a zostawiał mu swoje :?: <mikolaj> pozdrawiam. szerokosci i wrażen z jazdy. ps. przewiózł bym się quattro. musimy zrobic spota zeby był snieg i żebyś sie zjawił to wykorzystam Twoje autko
Teraz jak wezmę urlop muszę dorwać jakiś cieplutki garaż i będę wywalał tą deskę rozdzielczą z pryszczami co mam na nową, a oprócz tego pójdą 3 zegarki jeszcze.
P.S.
Będę końcem stycznia bo znowu jakaś impreza snowboardowa się kroi to możemy zrobić jakieś wspólne upalanie B3nierdzewek
PEACE
- krzysiekk85
- Forum Audi 80
- Michaello285
- Forum Audi 80