[90 AAN] 2,2 turbo 5x112 260KM 410Nm
tzn??? poza myciem to nicSłonik pisze:edd zrobiłeś coś z szybami :?: <cieszy>
a co do latania bokiem to jest to uciazliwe jak sie ma letnie opony i duuuuuuuuuzo momentu pod pedalem
chyba czas zagarazowac autko na parkingu i zbierac kase i czekac do wiosny i dokonczyc projekt bo jest pare szczegolow do poprawy
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
szczerze jeszcze nie myslisz ze to moze byc powod ze tylko laduje mi do 0,8 bara???FranoF1 pisze:To sie i tak dziwie, że po śniegu latałeśchyba czas zagarazowac autko na parkingu i zbierac kase i czekac do wiosny i dokonczyc projekt bo jest pare szczegolow do poprawy
IC sprawdzałeś przed montażem na kompresorze?
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Edd powaliło mnie jak czytałem te wszystkie Twoje wypowiedzi... Gratuluję chęci, wysiłku oraz ciężkiej i długie pracy. Efekt mówi sam za siebie. Mało jest osób które się porywają na coś takiego. Najczęściej kończy się tylko na napisaniu posta "co myślicie o swap'ie" i na tym temat się kończy. Ty myślałeś o swap'ie i go zrobiłeś i za to należą Ci się wielkie <bravo> ... Jesteś wielkim człowiekiem oraz prawdziwym fanem tej marki i modelu.
duo, to jego bestia tylko ze zdjęć
Od razu się pochwale, że eddkowa maszynka do mięsa i matizów jest zaje.....fajna :!: :!: :!:
dziś zostałem uszczęśliwiony wciskaniem w fotel w jego gokardzie, jeszcze raz dzięki eddek za przejażdżkę :!: <ok> :mrgreen: dużo prazy i wysiłków, trochę do poprawienia ale maszyna będzie robić czasy :mrgreen:
Od razu się pochwale, że eddkowa maszynka do mięsa i matizów jest zaje.....fajna :!: :!: :!:
dziś zostałem uszczęśliwiony wciskaniem w fotel w jego gokardzie, jeszcze raz dzięki eddek za przejażdżkę :!: <ok> :mrgreen: dużo prazy i wysiłków, trochę do poprawienia ale maszyna będzie robić czasy :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 15 sty 2009, 23:57 przez krisPrG, łącznie zmieniany 1 raz.