[b4avant] Lampy tylne - a6 > b4avant ?
[b4avant] Lampy tylne - a6 > b4avant ?
Witam mam pytanko co myslicie na swiatła tylnie ala A6
http://images.google.pl/imgres?imgurl=h ... D%26sa%3DN
Mysle ze mozna by sie pobawic i zrobic coś na wzor,co o tym myslicie?
Czekam na opinie
http://images.google.pl/imgres?imgurl=h ... D%26sa%3DN
Mysle ze mozna by sie pobawic i zrobic coś na wzor,co o tym myslicie?
Czekam na opinie
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2010, 09:41 przez Kicha, łącznie zmieniany 2 razy.
Witam.
Mysle, ze pomysł dobry. Przypuszczam, ze nie obejdzie sie bez ingerencji w blacharkę bo nie wydaje mi sie by te lampy pasowały do avanta tak poprostu( zreszta widac to). Jesli Ci sie uda to pamietaj o reszcie auta by przód od tyłu nie różnił sie o tych kilka epok. Wtedy smiesznie by to wygladało. ogólnie podoba mi sie pomysł.
Pozdrawiam
Mysle, ze pomysł dobry. Przypuszczam, ze nie obejdzie sie bez ingerencji w blacharkę bo nie wydaje mi sie by te lampy pasowały do avanta tak poprostu( zreszta widac to). Jesli Ci sie uda to pamietaj o reszcie auta by przód od tyłu nie różnił sie o tych kilka epok. Wtedy smiesznie by to wygladało. ogólnie podoba mi sie pomysł.
Pozdrawiam
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
To ja się podepnę pod temat co by nie tworzyć niepotrzebnie nowego. <ok> Widziałem już u kilku klubowiczów tylne lampy ciemne. Od dawna takie lampki mi się podobają, tylko nie wiem czy to kupić już takie lampki przyciemnione czy można przyciemnić swoje folią ? :?: co o tym sądzicie? poradźcie cosik. pozdro <ok>
Niki20 pisze:To ja się podepnę pod temat co by nie tworzyć niepotrzebnie nowego. <ok> Widziałem już u kilku klubowiczów tylne lampy ciemne. Od dawna takie lampki mi się podobają, tylko nie wiem czy to kupić już takie lampki przyciemnione czy można przyciemnić swoje folią ? :?: co o tym sądzicie? poradźcie cosik. pozdro <ok>
Było setki razy. Tylko ori ciemne Hella. Przyciemnione folią, czy sprajem wyglądają tandetnie i może polecieć za to dowód rejestracyjny w trakcie kontroli drogowej albo przeglądu.