Sugestie i problemy z forum
-
spiczi
- Forum Audi 80

- Imię: Kris
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 1.6 JK
nie wiem czy jest sens, bo czemu miało by to służyć? a co do osób które sa aktwne, to zawsze te same <ok>Przemo95 pisze:siędząc na innych forach (dla ciekawskich o modelach) zauważyłem że tam też jest taka tabelka jacy userzy byli obecni przez ostatnie 24h. może byśmy też takie cuś zmajsterkowali :mrgreen: :?: co o tym sądzicie :?:
-
noorbi
-
And-sto
Też mam małą sugestję. Oby Kółka dawane były nie za nabijanie- nie jednokrotnie bezsęsownych postów. A za staż w klubie.
Choć może jest to banalne. Ale jaka jest sprawiedliwość gdy są osoby nie zaśmiecająjce forum z 1, 2-ma kólkami itp. piszacy
na temat , odpowiadając oraz pomagając kąkretnie na dane zagadnienie-a.
A może być wiele osób które , kródko są w klubie i nabiją sobie posty o tematyce jak poruszył słusznie "zgredek27" np.: o nitro w 2,3E- na prawde interesująca saprawa!!!
Nie chcę nikogo urazić. Ale szanujmy "wełnę"! Im mniej głupot na forum tym lepiej.
Ale Cóż! Wszak każdy ma swe zdanie zwłaszcza w sieci!
Pozdrawiam Klubowiczów.
Choć może jest to banalne. Ale jaka jest sprawiedliwość gdy są osoby nie zaśmiecająjce forum z 1, 2-ma kólkami itp. piszacy
A może być wiele osób które , kródko są w klubie i nabiją sobie posty o tematyce jak poruszył słusznie "zgredek27" np.: o nitro w 2,3E- na prawde interesująca saprawa!!!
Nie chcę nikogo urazić. Ale szanujmy "wełnę"! Im mniej głupot na forum tym lepiej.
Pozdrawiam Klubowiczów.
-
marcinelk13
- Forum Audi 80

z Twojego postu wywnioskowałem, że żalisz się mając tylko jedno kółko :lol: jeżeli można to weź ode mnie 3 kółka, bo zupełnie mnie nie obchodząAnd-sto pisze:Też mam małą sugestję. Oby Kółka dawane były nie za nabijanie- nie jednokrotnie bezsęsownych postów. A za staż w klubie.
Pozdrawiam Klubowiczów.
-
And-sto
-
marcinelk13
- Forum Audi 80

... Albo zamienić na coś fajniejszegospaykee pisze:niestety punkt 17 odnosi się wyłącznie do działu technicznego. Powinno być rozszerzone do wszystkich działów. A najlepszym wyjściem by było, gdyby znieść licznik postów.wujo1 pisze:ale ostrzeżenie powinno być w regulaminie pisze
punkt 17 napisane jest jak wół