Napotkani koledzy
Kolega z osiedla Mehoffera w Wawie
Czy objawi sie ktos kto mieszka tak jak ja na tym osiedlu, bo mamy auta nawet w tym samych kolorze (srebrnym). Pytalem już raz ale nikt sie nie odezwal może tym razem sie uda.
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
oj wykrusza się towarzystwo. wykrusza.Lolek pisze:http://moto.allegro.pl/item514270820_au ... n_bdb.html
Nie wiem ale zdaje mi sie ze na klapie jest znaczek klubowyNie wiecie czyja to furka? <ok>
POZDRAWIAM
- barto-team
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Dzisiaj jadąc z Kęt w stronę Starej Wsi widziałem srebrne B4
Ale nie było zwykłe B4
Miało lampy zespolone, zderzak z migaczami i halogenami, z tyłu podwójny wydech a co najdziwniejsze to miało z przodu i tyłu plakietki S2
Z tego co czytam to sedana S2 powstało tylko 306 sztuk ! czyżbym właśnie jedno z nich widział
Może Kolega IC69 coś powie na ten temat bo ono przejeżdżało w jego okolicy
Ale nie było zwykłe B4
Miało lampy zespolone, zderzak z migaczami i halogenami, z tyłu podwójny wydech a co najdziwniejsze to miało z przodu i tyłu plakietki S2
Z tego co czytam to sedana S2 powstało tylko 306 sztuk ! czyżbym właśnie jedno z nich widział
Może Kolega IC69 coś powie na ten temat bo ono przejeżdżało w jego okolicy
Może i tak, ale dać do V6 emblematy z S2 to chyba trochę pod wioskę zalatuje
A może rzeczywiście to s2 sedan, jego przyspieszenie było co najmniej podejrzane-moja fura nie należy do wonych (o 1 sek. słabiej od najmocniejszej V6) a musiałem deptać nieźle by utrzymać jego tępo przyspieszenia-i co ciekawe to on wcale nie gazowł bo z jego wydechu nie było widać wielkich kłębów pary
A może rzeczywiście to s2 sedan, jego przyspieszenie było co najmniej podejrzane-moja fura nie należy do wonych (o 1 sek. słabiej od najmocniejszej V6) a musiałem deptać nieźle by utrzymać jego tępo przyspieszenia-i co ciekawe to on wcale nie gazowł bo z jego wydechu nie było widać wielkich kłębów pary
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80

siema. to pewno byłem ja. na wale czyli pewno przy salonie gier za mostem poniatowskimtom79 pisze:Witam,
Niedawno spotkałem na Wale Miedzeszyńskim kolegę z nalepką klubową w ciemnym B3 z F na końcu nr rejestracyjnego, nawet błysnąłem długimi i awaryjnymi ale chyba nie załapał. Później jeszcze podążaliśmy razem po Siekierkowskim.
dobrze mi swita cos ciemne granatowe B3 takie jak moje ?? dobrze mówie ??
jak bedziesz kiedyś widział mnie tam jeszcze to wpadnij pograć to pogadamy