Broń boże kolego nie piaskuj felg jak chcesz polerowac !! bo sie zajedziesz !!Gudzu pisze:kurde robilem i niedalo rady bo musial bym bardzo rant caly zjechca :evil: i chyba oddaje moje fele do piaskowania i całe zrobie w polerke a z czasem mam zamiar środkową gwiazde na czarno maznac... niewiem co juz z tymi felami robic wkur**** sie nieco
[ALL] Polerka Felg.
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Maciek ja też bym chciał żeby u mnie wyszło tak znośnie jak u ciebie...
Mam nadzieję ze o mnie nie zapomniałeś
Postępy są - małe bo brak czasu ale już wiem że diabeł nie taki straszny
Fotka podglądowa <mikolaj>
Jedynie mam dylemat co zrobić z tym środkiem... Żeby to wypolerować na lustro to masa roboty... Może pomalować na czarno? Może ktoś ma jakiś inny pomysł?
Mam nadzieję ze o mnie nie zapomniałeś
Postępy są - małe bo brak czasu ale już wiem że diabeł nie taki straszny
Fotka podglądowa <mikolaj>
Jedynie mam dylemat co zrobić z tym środkiem... Żeby to wypolerować na lustro to masa roboty... Może pomalować na czarno? Może ktoś ma jakiś inny pomysł?
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
TAk to jest dekielek :mrgreen:Słonik pisze:Oofol, co to jest? dekielek od felgi czy co bo nie ogarniam tego zdjecia. Jak nie chcesz tego środka polerowac to najlepiej i najprosciej bedzie to pomalować. Jak to jest dekielek to tam nie powinno być czasem loga BBS wklejonego :?:
Ale niestety nie BBSa i dla tego ori "naklejki zostały zdemontowane i nie wiem czyto malować czy je z powrotem przykleić czy jak ktoś mi powiedział przykleić takie gumowate kółka z logiem OOOO /co mi się jednak nie podoba /...
pasta polerska w walcu najpierw biała 600 + krążek filcowy do polerowania nastepnie
Pasta polerska w walcu zielona extra do polerowania końcowego + tarcza flanelowa
Wszystko z allegro od kolesia o nicku "drpampero"
Jeszcze nie jestem z tego zadowolony i jutro poprawiam. Mam nadzieję ze bedzie lepiej
Pasta polerska w walcu zielona extra do polerowania końcowego + tarcza flanelowa
Wszystko z allegro od kolesia o nicku "drpampero"
Jeszcze nie jestem z tego zadowolony i jutro poprawiam. Mam nadzieję ze bedzie lepiej
Mógłbyś wrzucić zdjęcie całej felgi , bo też mam piecioramienne i nie wiem czy polerować całe czy tylko rant.Marcin19l pisze:Ja pokaże co się u mnie dzieję z polerką fleg 5 ramiennych całych
Efekt jest ale palce odpadają :mrgreen:
[url=http://images32.fotosik.pl/433/53fd868371813e5dm.jpg]Obrazek[/URL]