Szrek by Oofol
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Kolor auta mam zmieniać?? Nie no raczej nieGaro pisze:Mi się podoba:) Tylko kolor bym zmienił na niebieski metalic( jakiś ciemniejszy). Podziwiam Cię że masz serce do tego:) Tylko nie za częsta zmiana radia? Pozdrawiam wszystkich!
Dzięki Panowie!
Grinch wiem że BBS by pasiły ale kabsa pusta...Ale zakupiony został substytut. Co do gleby to t -40mm jak w opisie.
glenioa jak szukałem felunku to chyba do ciebie też pukałem o te BBSki
Radia się zmienia jak jest okazja i jak coś nie pasuje... Z sony i jedno i drugie się spotkało
Bartek zdjęcia są pozbierane z różnych miesięcy a jak wiadomo - auto nie stoi w garażu więc czasem jest nie umyte
wujo w zasadzie el. szyby mnie nie kręcą bo praktycznie nigdy ich nie otwieram - tylko jak muszę ale za to dach to był mus! Jak będzie okazja to może i szybki zrobię ale myślę że w tym rok zagoszczą podgrzewane fotele z lusterkami też nie chce mi się bawić ale nigdy nie mówię nigdy!
Jest jeszcze trochę planów ale jak coś się będzie działo to sukcesywnie będę pokazywał postępy a nie chwalił dzień przed zachodem słońca
Powie tylko że podoba mi się CultStyle 8-)
- Daniello85
- Audi 80 Klub
Jacek - wszystko jak najbardziej na plus, koloru autka nie zmieniaj i nawet się nad tym nie zastanawiaj, bo jest zaj.... i elegancko komponuje sie z tylnymi lampkami.
Fele, na których śmigasz latem zostaw na zimę, bo jak dla mnie to z tymi ori kołpakami w czarnym macie wygląda to średnio (a do tego jeden chyba sobie odfrunął ). Za to fele, które rezasz na lato będą wyglądały ciekawie na Twojej Niuni.
No i ten grill zostaw ori lub załóż FK. Takie jest moje zdanie, ale wiem, że u ciebie to tradycja, że grill zmieniasz na sezon.
No i oczywiście wielki plus za dostawkę Kamei - dodaje charakteru
Powodzenia przy dalszych modach
Fele, na których śmigasz latem zostaw na zimę, bo jak dla mnie to z tymi ori kołpakami w czarnym macie wygląda to średnio (a do tego jeden chyba sobie odfrunął ). Za to fele, które rezasz na lato będą wyglądały ciekawie na Twojej Niuni.
No i ten grill zostaw ori lub załóż FK. Takie jest moje zdanie, ale wiem, że u ciebie to tradycja, że grill zmieniasz na sezon.
No i oczywiście wielki plus za dostawkę Kamei - dodaje charakteru
Powodzenia przy dalszych modach
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Nad zmianą koloru nawet się nie zastanawiałem!!
- Ori "guziki" zostają na zimę - to już dawno postanowione
- kołpaki były srebrne w BDB stanie ale sam je przemalowałem bo mi się tak bardziej podobało a teraz to już nawet 2 nie ma - sie lata sie gubi
- LM'ki będą fajnie wyglądać - mam taką nadzieję przynajmniej
- A grill to tak jak mówisz zmieniam;-) ale aktualnie jest ori z czarnym znaczkiem a na wiosnę będzie jakiś nowy;-)
- dokładka daje radę to prawda - jeszcze tył będzie inny i wogóle trochę planów jest...
- Ori "guziki" zostają na zimę - to już dawno postanowione
- kołpaki były srebrne w BDB stanie ale sam je przemalowałem bo mi się tak bardziej podobało a teraz to już nawet 2 nie ma - sie lata sie gubi
- LM'ki będą fajnie wyglądać - mam taką nadzieję przynajmniej
- A grill to tak jak mówisz zmieniam;-) ale aktualnie jest ori z czarnym znaczkiem a na wiosnę będzie jakiś nowy;-)
- dokładka daje radę to prawda - jeszcze tył będzie inny i wogóle trochę planów jest...
- grabara 80
- Forum Audi 80