Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[b3 3A 89r] Pompa zewnetrzna i filtr paliwa ktora wybrac ??

Wszystko co tyczy się silników rzędowych czterocylindrowych.
Awatar użytkownika
Audi Sport
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[b3 3A 89r] Pompa zewnetrzna i filtr paliwa ktora wybrac ??

Post autor: Audi Sport » 12 sty 2009, 21:00

Witam wszystkich mam problem ze swoja b3 poniewaz trzeba w niej wymienic pape paliwa i filtr do niej tez. Chodzi mi dokladnei o ta pompe zewnetrzna ktora jest na zewnatrz zbiornika. Moja Audiczka jest z 89r b3 z silnikiem 2.0 na wtrysku mechanicznym. Udalo mi sie odczytac oznaczenia na te zpapie poniewaz jest ona jescze oryginalnaa wiec podaje wam tu te numery:
Numer pompy:
893 906 091 B
Bosch:
0 580 254 927

Sa to takie numery. Prosilbym o namiary na jakis dobrych sprzedawcow z dobrymi popami a nie z bublami i przy okazji filtr paliwa zby spzredawca mial ale to nei jest potrzebne jesli bedzi en atyle tanio zeby zaplacic 2 krotnei za przesylke. Bede wdziecnzy za podawanei linkow na allegro.

PS: Prosze o szybka odpowiedz.
PS1: Jesli napisalem w zlym dzaile temat prosze o przeniesienei bo niewiedzialem gdzi ego umiescic.

Awatar użytkownika
czester-11
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: czester-11 » 12 sty 2009, 22:12

poszukaj na allegrojakiedysgdzies na forum pisalem , jest koles ktory regeneruje pompy paliwa na ori czesciach bosha. koszt jak mi wyliczyl to 170 wysylasz mu swoja pompe oni ci odsylaja zrobiona , albo oni ci odrazu wysylaja jakas zregenerowana a ty potem dosylasz swoja. jutro popoludniu moge ci namiar podac jak nie znajdziesz bo gdziesz na skrzynce mailowej mam, ale szukajki urzyj napewno znajdziesz

ODPOWIEDZ

Wróć do „Silniki czterocylindrowe”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl