B3 1.8S quattro Comfort Edition - SPRZEDANA ....
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Świetna ta Twoja B3, super stan, ja bym na Twoim miejscu zostawił ją w oryginale, szkoda tuningować auto w tak dobrym stanie, pozatym jest coraz mniej B3 w ori i w dobrym stanie, każdy by tylko pakował białe kierunki na przód, czerwone na tył, a przecież ori B3 ma swój urok
P.S. Jeśli nadal masz deske zasyfioną tym klejem, to spróbuj zmyć to tzw debonderem, jest to zmywacz do zmywania kleju typu Super Glue, kropelka itp, nie wiem tylko, czy to nie uszkodzi tworzywa z którego wykonana jest deska, dlatego najpierw sprawdź w niewidocznym miejscu, czy to nie ma destrukcyjnego wpływu, jeśli nie, to możesz bezpiecznie zmyć tym tą plamę
P.S. Jeśli nadal masz deske zasyfioną tym klejem, to spróbuj zmyć to tzw debonderem, jest to zmywacz do zmywania kleju typu Super Glue, kropelka itp, nie wiem tylko, czy to nie uszkodzi tworzywa z którego wykonana jest deska, dlatego najpierw sprawdź w niewidocznym miejscu, czy to nie ma destrukcyjnego wpływu, jeśli nie, to możesz bezpiecznie zmyć tym tą plamę
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Lolek oczywiście ludzie od nas zbierali kasę <ok> Co do driftów.. Koledzy na torze kartingowym cos tam pokazali-przynajmniej mieli pokazać.. My byliśmy spokojni - siła wyższa..
AUDI_A6 oj żebyś wiedział .. ominęło Cię i to bardzo dużo.. Wyobraź sobię tak ok 100 autek w jednej kolumnie na ulicach Lublina - totalny paraliż miasta :mrgreen:
I nie ważne na jakim świetle - mieliśmy prawo jechać <ok> wszystko of course na pelnym legalu :mrgreen:
No a final i serduszko to już cudenko :mrgreen:
AUDI_A6 oj żebyś wiedział .. ominęło Cię i to bardzo dużo.. Wyobraź sobię tak ok 100 autek w jednej kolumnie na ulicach Lublina - totalny paraliż miasta :mrgreen:
I nie ważne na jakim świetle - mieliśmy prawo jechać <ok> wszystko of course na pelnym legalu :mrgreen:
No a final i serduszko to już cudenko :mrgreen:
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Jacek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
- Kontakt:
potwierdzam!!! Ewelinka sie niezle wozi!!!! :mrgreen: a b3 na zywca prezentuje sie extra!!!!! i niezle kreci bączki ha ha ah :lol:
taka fura niech sluzy na lata!!!! pzr "czarna"
sory za o.t.
taka fura niech sluzy na lata!!!! pzr "czarna"
zaluj A6 ale widze cie na kolejnych naszych spotach Twoja Krystyna wzbudzi napewno zainteresowanie!!!AUDI_A6 pisze:Sporo mnie ominęło widzę
sory za o.t.