Spalanie jest w porządku, 11l/100km gazu wychodzi, więc w sam raz. A co do mocy, niby 2.0, ale te 140 kucy radzi sobie doskonale i w zupełności starczają <ok>marcinelk13 pisze:jak wygląda spalanie LPG i PB ? czy te "skromne 2.0" radzi sobie jakoś z tą budą i napędem ?
..::Competition quattro by ezu::.. Napisy końcowe
- karolpinkii
- Forum Audi 80
Przez ostatnie dni zrobiłem kilka standardowych czynności po zakupie auta jakie się wykonuje, oraz kupiłem nowy aku, ponieważ stary był trochu przysłaby już i zdechł na pierwszych mrozach. Zakupiony Bosch Silver 60 Ah :-> . Wymiana oleju w silniku oczywiście standardowo jak to u mnie na Castrol Edge RS 10W60 Vollsentetic + filtr oleju , nowy płyn chłodniczy Prestone (Made in USA) <ok> oraz nowy filtr kabinowy.
Fotka nowego aku i porównanie stary filtr kabinowy, a nowy 8-) :
Fotka nowego aku i porównanie stary filtr kabinowy, a nowy 8-) :
- rajdowiec86
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
mam taki silniczek pod maska u siebie.. bardo daje rade.. ja coprawda nie mam Q na pokladzie tylko przod naped ale itak daje rade.. compi do pozazdroszczenia.. tez chce takie.. no moze nie do konca.. fajnie by bylo jakby to bylo w budzie b3 - tzn wszystk oz kompi tylko maska bez nosa z grillem.. wiecie o co chodzi.. szerokosci zycze i powodzenia w prowadzeniu autka..