[B4 ABK 94/95r]Problm z kościa stacyjki
[B4 ABK 94/95r]Problm z kościa stacyjki
Koledzy mam problem z kością stacyjki mianowicie po przekręceniu stacyjki zapalają się kontroli niestety samochód nie reaguje na zapłon i nie wiem gdzie dostać kostkę lub stacyjkę z imobilaizerem może ktoś jakoś naprawiał taka stacyjkę
- penki00 (usunięty)
- Forum Audi 80
- goldi j51
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
Immobilajzer nie ma nic wspólnego z kostką stacyjki.Może coś dzieje się z samą kostką stacyjki spróbuj wyjąć kostkę ze stacyjki i próbuj odpalić za pomocą śrubokrętu płaskiego na samej kostce i zobaczysz co się będzie działo oczywiście z włożonym kluczykiem do stacyjki jeżeli kostka będzie ok.Trzeba szukać przyczyny w samej tylko stacyjce
rozrusznik działa albo kostka albo stacyjka z info serwisu podobno jest różnica w kościach w wersji z imo no w intercars zamienniki po 30zł ale jest jeden co koszt 110zł i nie wiem czy to nie jest ten z imo i intercars tez nie umie odpowiedzieć jutro wyjmę swoje i sprawdzę numer i spróbuje odpalić kiedys miałem problem z odblokowaniem kierowicy przy blokadzie teraz ustał i tak się zastanawiam czy niepadła stacyjka poprostu