[ b3 ]Audi 80 b3 by M@rcus-Sprzedana
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Kilka dni temu zawitała kiera od b4, podoba mi się ten wzór, troszkę świeżej wewnątrz się zrobiło, (małe a cieszy)nie lookać na dywaniki bo ciężko je w zimie utrzymać :mrgreen:
Pozdrawiam Wesołych Świąt <mikolaj>
Ps. pytanie mam przymierzam się do obrotka, w alternatorze mam wyjście na obrotek, czy wystarczy przełożyć od benzyny czy trzeba coś jeszcze modyfikować? jaki właściwie mi potrzeba? Dziękuję za pomoc
Pozdrawiam Wesołych Świąt <mikolaj>
Ps. pytanie mam przymierzam się do obrotka, w alternatorze mam wyjście na obrotek, czy wystarczy przełożyć od benzyny czy trzeba coś jeszcze modyfikować? jaki właściwie mi potrzeba? Dziękuję za pomoc
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- grabara 80
- Forum Audi 80
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Wiosna idzie, trzeba się powoli wybudzać z bezczynności zima oblatana na spokojnie bez większych przykryw spraw oprócz jednej co się skończyło połamaną dokładką przednią oraz wgniecioną listwą pod lefrektorowąto ale to już naprawione Co dalej... ano przymierzam się do zmiany na avanta ale póki co nadal b3 przynajmniej do czerwca wozić się będę <ok>
Kiedy to za oknem prószył śnieg w garażu zmajstrowałem sobie podwójną podłogę w bagażniku, denerwowały mnie ciągle latające graty oraz skrzynka narzędziowa, teraz wszystko ukryte i pełen porządeczek, co dalej zagościł długo wyglądany przez co niektórych <ok> obrotek i tu podziękowania dla szanownego kolegi DUO <ok> co więcej, dodatkowo pojawiły się listwy przy oknach a'la chrom. W wolnym czasie poleruje fele, na dzień dzisiejszy została jeszcze jedna. Jak cykne foto to wstawię jak teraz prezenci się wnętrze. Ogólnie ograniczam fundusze na autko, w maju ślub, a wydatków co nie miara Co więcej czekamy na MajoVWkę 2009 <ok>
Pozdro for all
Foto:
Kiedy to za oknem prószył śnieg w garażu zmajstrowałem sobie podwójną podłogę w bagażniku, denerwowały mnie ciągle latające graty oraz skrzynka narzędziowa, teraz wszystko ukryte i pełen porządeczek, co dalej zagościł długo wyglądany przez co niektórych <ok> obrotek i tu podziękowania dla szanownego kolegi DUO <ok> co więcej, dodatkowo pojawiły się listwy przy oknach a'la chrom. W wolnym czasie poleruje fele, na dzień dzisiejszy została jeszcze jedna. Jak cykne foto to wstawię jak teraz prezenci się wnętrze. Ogólnie ograniczam fundusze na autko, w maju ślub, a wydatków co nie miara Co więcej czekamy na MajoVWkę 2009 <ok>
Pozdro for all
Foto:
-
- Forum Audi 80