Witam, ostanio sobie jade i slysze jakies stuki w bagaznku, myslalem ze cos mi lata po bagazniku wiec sie nie przejmowalem ale z czasem stuki sie nasilały.. patrze a tutaj teleskop wywaliło mi do gory z jednej strony... z czasem coraz gorzej sie tlucze... teraz nie jezdze, w weekend bede mial dostep na garaz i kanał wiec chcialbym to naprawic tylko mam pytanie do tych co sie znaja co to moze byc, czy ewentualnie kupic jakies czesci, bo do sklepu bede mial daleko i jak sie okaze ze potrzebna bedzie jakas nowa czesc to jestem udupiony... amortyzatory wymienialem niedawno z kumplem i robilismy to pierwszy raz wiec jak widac cos spieprzylismy, tylko dziwne ze jeden wywaliło a drugi sie trzyma elegancko... dodam ze stalo sie tak po przejechaniu jakis 150 km, na poczatku wydawalo sie wszystko ok. zamieszczam zdjecia i prosze o porady...
tutaj lewa strona:
i prawa, dobra:
jezeli bije lekko mlotkiem od gory w ten teleskop to mi wiadomo wchodzi do srodka, nie jestem w stanie sam ocenic co to moze byc, bo tak jak mowilem pierwszy raz mialem z tym do czynienia.. poradzcie mi tez czy przy okazji z drugim amorem tez cos robic... ? wykrecic i zamontowac jeszcze raz ? tym razem wg. opisu z ksiazki, czy zostawic ? bo jesli sie zrobi to samo co z tym to bede musial jeszcze raz na garaz jechac.
Prosze o pomoc! Pozdrawiam.
[B3] Wywaliło tylni lewy teleskop...
-
- Forum Audi 80
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Nie to nie w bagażniku. Z bagażnika wyjąłem wszystko co się dało i to samo. Dźwięk się pojawił po wymianie u mechanika. Oczywiście jak pojechałem z tym do mechanika to w samochodzie nic nawet nie zapiszczało, a jak dojeżdżałem to domu to od nowa. Dzieje się tak na nierównej drodze i jadąc bardzo powoli (no i nie dzieje się to zawsze, u mechanika było cichutko).Może to nic takiego i z czasem się wszystko wyłoży. Sam nie wiem