Audi 80 Avant Quattro (RS2 Replica) 1.9 PD 250 hp 451 nm
b4 z kucami to raczej niebrakuje ale b4 w tdi i z quattro to już rodzynek i to z pakietem RS2Niki20 pisze:Wielkie gratki i szacunek kolego dla Ciebie za zapał i odwagę! Rzadko się spotyka B4-ki z tyloma kucami. :mrgreen: pozdro i powodzenia <ok>
kolega Adaś nas opóscił :roll: wiec na forum zostaje moj wpół ori RS2 ktory jest w PL i jezdzi po polisch drogach :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
RS2 to klasa sama w sobie ale mimo wszystko to seryjny (choć to stwierdzenie może na wyrost przy tych ~2,500 egzemplarzach ), fantastyczny ale seryjny wóz.quattro pisze:kolega Adaś nas opóscił :roll: wiec na forum zostaje moj wpół ori RS2 ktory jest w PL i jezdzi po polisch drogach :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Twoje audi jest <---takie a przy tym jest na pewno unikatowe. Tak z ciekawości pomieniałbyś swoje audi (oczywiście jak skończysz) na ori RS2?
Gratuluje super projektu i powodzenia w dalszych modach
czy bym pomienial ? powiem tak jakiś czas temu autko było na allergo bo w DE jak byłem po busa syn goscia z komisu miale RS2 oczywiscie po ojcu od nowosci w ich rękach no i wkolorze niebieski z 145000 przebiegu za 14000 euro netto , bez wachania bym sprzedał czy zamienił za doplatą na rs2 to jest moje marzonko i kiedys mam nadzieje ze w niedalekiej przyszłosci takowe autko bede mialSelfish pisze:Twoje audi jest <---takie a przy tym jest na pewno unikatowe. Tak z ciekawości pomieniałbyś swoje audi (oczywiście jak skończysz) na ori RS2?
Rogal miał czas i byłem umówiony w grudniu ale niestety turbo zaczeło sie sypać ( tak to jest z turbami po regeneracj ) zamówiłem nowe turbo i niedoszło na czas mało tego okazało sie że wogółe niedojdzie bo koleś sprzedał :evil:FranoF1 pisze:quattro, czemu nie było strojenia? Rogal nie miał czasu :roll:
Kupiłem hybryde gt17/22 strona ciepła z gt 17 a zimna z gt22 tak wiec autko zacznie jechać z samego dołu i dość wysoko bedzie sie kręcić ale to wszystko dopiero na wiosne strojonko bedzie w W-wa u Rogala i mam nadzieje że wkącu on mi to autka wystroi
-
- Forum Audi 80
hehehe , mozna zrobic spocika , ale bardziej bym polecal polatac troche quattroweczkami niz przy piwie opowiadac jakie to wlasciwosci jezdne ma audi , a tak na serio to robimy nocne wypady w okolice wierchu poronca ( kierunek morskie oko ) , czasem na slowacje sie wypadnie , ekipa nie jest moze liczna ale prezna , no i adrenalinka...... ehh bezcenne
jakby ktos mial ochote polatac bokami zapraszam 608 524 218
lub www.zajazd-furmanski.pl
jakby ktos mial ochote polatac bokami zapraszam 608 524 218
lub www.zajazd-furmanski.pl
św.prawda ,adrenalinka jest jak sie próbuje utrzymać za staszkiem no chłopie ostatnio jak za Tobą jechałem to miejscami miałem ponad 140 a ty znikałeś dodam że droga to nie prosta ale mocne zakręty jak ktoś jechał na łysą to wie , big szacun staszkostaszek quattro pisze:no i adrenalinka...... ehh bezcenne
no ja pitole ile razy można pisać jedno i to samo zegary zostają !!!!!!Lolek pisze:Wszystko ladnie w tej AUDICY ale te zegary badziew lepiej zmien spowrotem na ori z wskaznikami temperatury i zuzycia paliwa
mnie pasują , a po za tym auto ma mi sprawiać radość z jazdy i sprawia jak bym chciał mieć lansowóz , dupowóz czy jak to sie tam nazywa to założył bym szmate na maske zawiaz gt-cuplin , felgi odjechane z rantem i było by piknie 70 PS ale lans musi być , każdy lubi coś innego moje auto nie jest ori i już niebedzie , a już napewno niezamierzam przywracać go do seri bo seryjne audi b4 wygląda nieciekawie kropka .