[Podkarpacie] 11.01.2009 Rzeszów , hala MOSiR , godz 14.
a kim to ja jestem? każdy ma takie samo prawo. Ja nic nie ustalam . Szczerze o spocie myśle dopiero w marcu (cały luty mnie nie ma) a w styczniu nie bardzo dam rade, bo przez cały semestr studiów nic nie zrobiłem :oops: , a sesja się zbliża i trzeba nadrabiać zaległości i zacząć pisać magisterke, bo nas cisną <osohozi>JPJ pisze:spiczi jest tutaj od ustalania terminów i miejsc
-
- Forum Audi 80
i w te Czarnorzeki można się przejechać:) domyślam się, że to jakieś okolice Krosna?? chociaż z drugiej strony na ostatnim spocie w Rzeszowie nie pojawił się nikt z Krosna i okolic;/ więc czemu mielibyśmy robić tam spota?? ale nie bądźmy zawistni - może po prostu wszyscy mieli inne plany. Tak czy inaczej nie ma sensu organizować spota co dwa tygodnie - ja proponuje koniec lutego, początek marca czyli to co mówił spiczi, pogoda inna będzie - stanąć pogadać i nastroje już prawie wiosenne będą
- Michaello285
- Forum Audi 80
Można, ale myślę, że lepiej będzie wynająć jakiś plac duży, strzeżony na kilka godzin, poukładać opony i zrobić sobie pseudo tor. Potem zamknąć teren aby nikt nieproszony nie wjeżdżał. Puki zima poupalać fury, poćwiczyć jazdę bokiem na śniegu, itd . Przynajmniej będzie FUN, a nie gadanie o bele czym :mrgreen:
Dzisiaj akurat wynajęliśmy (QTK) właśnie taki tor we Wieliczce, zrzutka była po 50 pln. Pół dnia ostrego upalania, jazdy bokiem i ogólnie pozytywnej atmosfery. :mrgreen:
Pozdrawiam <ok>
Dzisiaj akurat wynajęliśmy (QTK) właśnie taki tor we Wieliczce, zrzutka była po 50 pln. Pół dnia ostrego upalania, jazdy bokiem i ogólnie pozytywnej atmosfery. :mrgreen:
Pozdrawiam <ok>