[b3/b4 All] central zamek
[b3/b4 All] central zamek
Lookałem w szukajce, nie znalazłem. Jak tam jest, to admin mi pewnie głowę urwie a resztę zbanuje - ale taki myk mi chodzi po głowie: W nowoczesnych samochodach jest przycisk do zamykania centralnego zamka na konsoli środkowej. Czy dałoby się cuś takiego zrezać w B3/B4? Bardzo podoba mi się ten pomysł i na pewno po zakupie będę chciał cuś takiego wyczarować. Wiem, że w niuniach central jest pneumatyczny ale czy macie jakies pomysły jak to wykonać? Kilof i spawarka nie wchodzą w grę :mrgreen:
Zdrówko Wasze!
Zdrówko Wasze!
Ostatnio zmieniony 09 sty 2009, 22:23 przez tukidydes, łącznie zmieniany 1 raz.
- dardaw2
- Forum Audi 80
- Kontakt:
To raczej powinieneś dać tutaj:
https://audi80.pl/viewforum.php?f=10
W tym dziale dajesz gotowe instrukcje jak to zrobić.
https://audi80.pl/viewforum.php?f=10
W tym dziale dajesz gotowe instrukcje jak to zrobić.
- penki00 (usunięty)
- Forum Audi 80
patent niby wygodny, ale miałem tak w Cordobie i żeby wyjść z auta lub wypuścić pasażera trzeba było gasić silnik, więc warto by było oprócz takiego rozwiązania mieć możliwość otworzenia drzwi niezależnie.penki00 pisze:można skożystać z przekaźników i zrobić zamykanie po odpaleniu slinka i po zgaszeniu otwieranie
-
- Forum Audi 80
Ja wymodzilem takie cus juz dawno .. ale nie mialem czasu dokonczyc pomyslu. Kupilem taki przycisk, wyglada jak do otwierania szyby ale ma narysowany na sobie kluczyk i pochodzi z A3 ... ale byly tez w A6 i A4 ... zakupilem tez taka klamke jak sa z tylu w 80 z 4 elek szybami i zaloze ja w miejsce ori w drzwiach kierowcy tylko z tym przelacznikiem od centralki. Wyglada super .. ale nie wiem jeszcze co wymodze z podlaczaniem ... ale mysle ze bedzie chodzil
Jak domodze do konca to zapodam jakies fotki na forum ...
Jak domodze do konca to zapodam jakies fotki na forum ...
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80