[B4 2.0 16V ACE] Jakie klocki???
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Nigdy więcej tanich klocków :-x Niedawno założyłem jakąś tanioszke to po nie całym tygodniu pissk i smród po nagrzaniu :-x a jak pylą :-x 20min jazdy i po przejechaniu palcem po rancie w h... nalotu! ( naszczescie mam nawyk przecierania ich szmatką co wieczór )Mam nadzieje że twoje za te 79zł nie beda takie felerne
P.s Każde klocki tak pylą, czy tylko takie najtańsze badziewie?
P.s Każde klocki tak pylą, czy tylko takie najtańsze badziewie?
holard tylko tani shit pyli...Ja tez zrobilem blad ostatnio i kupilem tacze meyle i klocki takie same, nie dosc ze piszcza to strasznie sieten zestaw grzeje a na moj styl jazdy to dosyc nieciekawe...zbieram kaske powoli na tarcze mikody nawiercane i nacinane orraz klocki z palety ferrodo, o ebc slyszalem duz oniedobrego szczegolnie o rd stffach... jesli chcesz miec dobra serie to kupuj ate lub textar...
wazne zeby byly miekkie moze szybko sie zetra ale beda dobrze hamowac nie beda piszczec i tarcz nie zedra ,ja mam jakies twarde chyba nie wiem jakie bo poprzedni wlasciciel zakladal 25tys malo co sie starly ale widze ze tarcze ida bo byly nowe a juz jest rant,dobrze hamuja dopiero jak rozgrzane jak zimne slabo,ale nic nie piszcza chociaz
- kilerek 23
- Forum Audi 80
Dzisiaj przyjżałem się tym klockom co założyłem(Tomex). Faktycznie trochę pylą ale nie aż tak bardzo. Właściwie to chyba wszystkie klocki pylą, jedne mniej drugie więcej. O pisku narazie nie ma mowy. Jak na tą cene to jest zadowolony. Za przednie wyszło mi ok 45zł. Za Ferodo czy Lucasy zapłaciłbym ok.160zł.