[b4] Gadzet - podlokietnik - chwale sie...
... Zwykłe fotele nie mają przewidzianego miejsca na podłokietnik :mrgreen:seteman pisze:byc moze wybuliłem:) wybule jeszcze troche bo mam kolor skóry granatowy a podłokietnik mam czarny. jakos dziwnie nie załuję tych pieniędzy:)
czy ktos mi moze podpowiedziec czy w oparciu fotela jest na to przewidziane miejsce czy takie miejsce mialy tylko fotele us?
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 28 lut 2010, 12:43 przez grinch, łącznie zmieniany 1 raz.
... Fotel z b4 zwykłeś nie wersji USA rozbierałem i nie ma miejsca :!:FranoF1 pisze:...rozbierałeś, że tak mówisz?grinch pisze:... Zwykłe fotele nie mają przewidzianego miejsca na podłokietnik
Zapytaj UFO, przerabiał ten temat.
A poza tym Michał na ReZaczach pokazywał foto story z montażu podłokietnika i też nie ma miejsca i nawet na forum ludzie zakładali podłokietniki z Audi A6 C4 i miejsca na montaż nie było :!:
Ostatnio zmieniony 28 lut 2010, 13:09 przez grinch, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
dobrze ze teraz mam coupe i w niej podlokietnik sie nie przydaje tak bardzo jak w limo, chociaz na dluzsze trasy bylby fajnym rozwiazaniem.
Co do mocowania to polaczenie skrecane nie jest wystarczajace, trzeba przylapac spawem w 2-3 miejscach, bo zawsze sie znajdzie ktos kto bedzie chcial podniesc caly ciezar tylka na podlokietniku
Co do mocowania to polaczenie skrecane nie jest wystarczajace, trzeba przylapac spawem w 2-3 miejscach, bo zawsze sie znajdzie ktos kto bedzie chcial podniesc caly ciezar tylka na podlokietniku
Ostatnio zmieniony 28 lut 2010, 13:15 przez UFOtm, łącznie zmieniany 1 raz.