[B3] Amortyzator gazowy- prosze o poprawe mojego montazu
[B3] Amortyzator gazowy- prosze o poprawe mojego montazu
Witam,
Chcialem wymienic amortyzatory wiec zakupilem gazowe.. wczesniej byly wlozone jakies delphi olejowe..
PO rozebraniu wg instrukcji - tej na forum_- wyjalem stary amortyzator olejowy i chcialem wlozyc nowy gazowy ale okazalo sie ze jest mniejszy od olejowki!!
olejowy dlugi 36cm srednica 44mm
gazowy-nowy dlugi 33,5cm 38mm
Zakupilem cos takiego jak na foto..
Mam wobec tego pytanie gdzie umiescic ta 2 metalowa nakladke? podkladke? czyjak to nazwac.. bo jedna sluzy do przykrecenia amora a druga?? bez gwintu??
Prosze o nieusuwanie tego tematu tylko o racjonalne odpowiedzi czemu ten amortyzator gazowy jest chudszy i krotszy i do czego jest da druga podkladko-nakladka??
fotki amortyzatorow gazowego mniejszego i olejowego wiekszego
Chcialem wymienic amortyzatory wiec zakupilem gazowe.. wczesniej byly wlozone jakies delphi olejowe..
PO rozebraniu wg instrukcji - tej na forum_- wyjalem stary amortyzator olejowy i chcialem wlozyc nowy gazowy ale okazalo sie ze jest mniejszy od olejowki!!
olejowy dlugi 36cm srednica 44mm
gazowy-nowy dlugi 33,5cm 38mm
Zakupilem cos takiego jak na foto..
Mam wobec tego pytanie gdzie umiescic ta 2 metalowa nakladke? podkladke? czyjak to nazwac.. bo jedna sluzy do przykrecenia amora a druga?? bez gwintu??
Prosze o nieusuwanie tego tematu tylko o racjonalne odpowiedzi czemu ten amortyzator gazowy jest chudszy i krotszy i do czego jest da druga podkladko-nakladka??
fotki amortyzatorow gazowego mniejszego i olejowego wiekszego
-
- Forum Audi 80
- penki00 (usunięty)
- Forum Audi 80
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt: