podpisuje sie pod tym ilosc bezsensownych postow i "pseudo" aktywnych userow na forum napewno by zmalałaspaykee pisze:A najlepszym wyjściem by było, gdyby znieść licznik postów.
Sugestie i problemy z forum
-
spaykee
- Forum Audi 80

- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
No niestety szkoda. Ale nic z tym już nie zrobimy. Ewentualnie każdy sam sobie zrobi na własną rękę kalendarz - niestety to już spore koszta.trochę szkoda że upadło 80-tka miesiąca :cry:
Ale jak widzę, W tym roku - 2009 - nie ma i raczej chyba już nie będzie wyborów na "80tkę miesiąca", a co za tym idzie nie będzie też kalendarza na 2010 rok z 80tkami... a Szkoda. Rok ładny, to i ładny kalendarz by się nadał... <ok>
[ Dodano: 2009-01-22, 11:02 ]
A nie wiem... Od jakiegoś czasu nie za często odwiedzam forum.AUDI_A6 pisze:spaykee, przecież tak jest teraz...
panowie administratorzy
chciałem zgłosić prośbę o otwarcie działu Cabrio
było by fajnie jak wraz z kolegami z bezdaszników mogli byśmy powymieniać się informacjami na temat naszych samochodów problemy z nimi itd !! wiem że są inne działy ale jak dział cabrio był by w jednej kupie było by fajnie
proszę o rozważenie tej prośby i z góry dziekuje 
Może jeszcze dodatkowy dział do sedanów, avantów i coupe :lol:panowie administratorzychciałem zgłosić prośbę o otwarcie działu Cabrio
było by fajnie jak wraz z kolegami z bezdaszników mogli byśmy powymieniać się informacjami na temat naszych samochodów problemy z nimi itd !! wiem że są inne działy ale jak dział cabrio był by w jednej kupie było by fajnie
proszę o rozważenie tej prośby i z góry dziekuje
mam zatem pytanie do Administracji:Marcin19l pisze:spaykee napisał/a:
A najlepszym wyjściem by było, gdyby znieść licznik postów.
podpisuje sie pod tym ilosc bezsensownych postow i "pseudo" aktywnych userow na forum napewno by zmalała
dlaczego więc posty pisane w dziale "Moje Audi" nie są traktowane na równi z tymi z działu "Na każdy temat" gdzie posty nie są liczone oraz nie można przyznawać punktów za pomoc? otóż jeśli ktoś chce sobie nastukac punktów za pomoc, to recepta jest prosta. wystarczy w dziale "Moje Audi" w temacie odpowiedniego Forumowicza napisać coś w stylu: "Ładna, pozdrawiam", a przy odrobinie sprytu można "zarobić" nawet kilka punktów w jednym wątku :lol:
Zatem w kontekście tematu, gdzie jedni Forumowicze posądzają innych o nabijanie sobie postów, a sami piszą nawet po kilka postów o treści "Ładna, pozdrawiam" w jednym temacie działu "Moje Audi" żeby dostać za to punkty, można chyba uznać za trochę śmieszną oznakę aktywności na forum