[b3/b4] Lampy tylne - dobor, opcje
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
wszytsko bylo w jednej linii i napewno nie zrobilbym takiej dysproporcji...raczej masz zludzenie optyczne albo kiepski monitor..hehehe
tak na powaznie to lamp nie demontowalem siedzialem sobie przed samochodem na krzeselku i dzialalem w garazu w zime ... co do trwalosci jest zaje...sta nic tego nie rusza bo folia kladziona na taki rodzaj plastiku albo na lakier bardzo mocno sie trzyma... przejezdzilem tak 2 lata :mrgreen: i mi sie odwidzialo ale wciaz mnie kusi powrot do tego pomyslu...mam nawet folie ze oba w anglikowni
technika naklejania jest taka zeby nakleic te paski na zebra lampy te z odblaskiem wtedy swiatlo z zarowki jest tak samo intensywne a odblasku nie ma dlatego trzeba zalozyc dodatkowe w zderzaku zeby bylo pseudo zgodnie z przepisami...
tak na powaznie to lamp nie demontowalem siedzialem sobie przed samochodem na krzeselku i dzialalem w garazu w zime ... co do trwalosci jest zaje...sta nic tego nie rusza bo folia kladziona na taki rodzaj plastiku albo na lakier bardzo mocno sie trzyma... przejezdzilem tak 2 lata :mrgreen: i mi sie odwidzialo ale wciaz mnie kusi powrot do tego pomyslu...mam nawet folie ze oba w anglikowni
technika naklejania jest taka zeby nakleic te paski na zebra lampy te z odblaskiem wtedy swiatlo z zarowki jest tak samo intensywne a odblasku nie ma dlatego trzeba zalozyc dodatkowe w zderzaku zeby bylo pseudo zgodnie z przepisami...
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
jeśli chodzi o tylne lampy to najbardziej podobaja mi sie przyciemnione firmy hella.naprawde ładnie wygladaja na samochodzie odpowiedniego koloru...widziałem kiedyś w niemczech audi 80 z tylnymi lampami diodowymi.nie zrobiłem zdjecia bo nie miałem przy sobie aparatu a w internecie nigdzie czegoś takiego nie widziałem.musze jednak powiedzieć że jeśli były to lampy własnej koncepcji to ktoś zrobił naprawde świetna robote...
-
- Forum Audi 80