[B4 1.9 TDI]by DYZIO/Białe kołpaki (Bolero 17")str. 1 i
Wiem wiem a ile sie ich naszukałem <ok>dexx pisze:Aha no i masz świetny gust co to tych felg, sam bym takie wybrał <rotfl2>
Hmm nie wiemrobota piękna a dlaczego nie umieściłeś wszystkiego na pierwszej stronie
Ale nie wiem o co ci chodzi o halogen :?: Bo jesli tak to nie ma różnicy halogeny i kierunki od v6 i od zwykłej b4 są takie same a nawet od 90 coupe i cabrio do liftu bo po lifcie były już inne halogeny i kierunki takie jak w rs2mazakback pisze:Dyzio mam pytanie ty jak rezales przedni zderzak. To dales listwy od v6 + kierunki od v6 i halogen od v6 czy ten zwykly co siedzi np u mnie?
Dokładnie i zostają ci jeszcze na sprzedaż te plastykowe zaślepki halogenów które są przykręcone na jedną śrubkę i które zakrywają 2 śrubki które trzymaj halogen a one są można powiedzieć rarytasem i cena za 2 szt waha się od 60zł nawet do 100złmazakback pisze:Czyli do siebie musze tylko dokupic listwe v6 i kierunki skoro mam halogen? No i lampy zespolone
Miałem okazje widzieć Twoja fure na żywo i prezentuje sie wysmienicie <ok>
Minikrateczki wygladaja jakby były zrobione przez inżynierów Audi, a i nowa tapicerka jest szalona :mrgreen:
Zobacz, oceń moje 4koła
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80