Audi 80 B4 przód Cabrio, Borbet A, gwint KW, skóra, tył US
łłoooo Audi_A6...ale masz wypasiony podnosnik... :roll:
Ja jak mam cos zrobic pod autem to mnie od razu szlak trafia... :evil: Mam niby kanal ale kurcze fele mam ponad 190cm wzrostu i pod autem sie nie moge wyprostowac :lol: :mrgreen: ciale musze byc zgarbiony... i weż tu cos zrob w swojej niunce...
PS: Jak bys sprzedawal to ja jestem pierwszy do odbioru <ok>
Ja jak mam cos zrobic pod autem to mnie od razu szlak trafia... :evil: Mam niby kanal ale kurcze fele mam ponad 190cm wzrostu i pod autem sie nie moge wyprostowac :lol: :mrgreen: ciale musze byc zgarbiony... i weż tu cos zrob w swojej niunce...
PS: Jak bys sprzedawal to ja jestem pierwszy do odbioru <ok>
AUDI_A6 pisze:wujo1, trochę gratów leży
kris0181, powiem Ci, że ja mam 193cm i chodzę pod tym podnośnikiem wyprostowany. Naprawdę fajna sprawa :mrgreen: Choć żeby ustawić żółtka na tym podnośniku muszę go podnosić na lewarku, bo łapy są za wysoko, a samochód za niskoo
Tak sobie właśnie myślałem jak Ty ją tam wturlałeś, jak to taki mały poduszkowiec <lol>
Podnośniczek fajna sprawa, ale i kosztuje parenaście tyś :roll:
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
A ja nic takiego nie pisałem :mrgreen:A kto mówi, że ja taka już kupiłem
własnie musimy przystopować.. Tak więc nie nie pisać do następnych zdjęć. Kto napisze ten ban <mikolaj>kaczaza5 pisze:A propos Kryśka jak tak dalej pójdzie to przegonisz Duo w ilości postów
hihiMIODEK pisze:Tak sobie właśnie myślałem jak Ty ją tam wturlałeś, jak to taki mały poduszkowiec <lol>