Było już o tym, poszukajPytol pisze:Montował ktoś żarówki lub diody w oprawkach, tak żeby nie trzeba było nic przerabiać. Bo raz przerabiałem i wróciłem do ori. Proszę o linki i najlepiej jakąś fotkę z rezultatem .
[B3/B4] Ringi, obręcze, podświetlenie - Rezanko by Doc
Szukałem, ale nieaktywne linki i nikt nie dał foty jak to wygląda na diodach czy żarówkach razem z oprawkami
...no chyba, że mało efektywnie szukałem
[ Dodano: 2009-01-12, 20:14 ]
http://www.allegro.pl/item525997112_dio ... lcowe.html
Takie będą świecić odpowiednio?
...no chyba, że mało efektywnie szukałem
[ Dodano: 2009-01-12, 20:14 ]
http://www.allegro.pl/item525997112_dio ... lcowe.html
Takie będą świecić odpowiednio?
Re: [B3/B4] Ringi, obręcze, podświetlenie - Rezanko by Doc
witam mam problem ponieważ przepaliła mi się żarówka podświetlająca licznik i nie wiem jak zdjąć tą obudowę żeby dostać sie do żarówek prosił bym o pomoc i jakieś fotki z góry dzięki pozdrawiam
Witam
Koledzy jestem nowy na tym forum i za bardzo jeszcze nie wiem gdzie co znaleźć
Mam taki problem z regulacja podświetlenia.
Wogóle nie działa to pokrętło na liczniku do regulacja jasności, i jak nim kręce to nic się nie dzieje zero reakcji....
Wie ktoś może o co z tym chodzi??
Zamówiłem już ringi i bede musiał i tak wyciągnąc licznik to bym odrazu z tym chciał coś zrobic.
i jeszcze zegarek mi wariuje raz jest godzina raz zanikają cyfry a czasem sie przestawia...
Prosze o porady
Pozdrawiam
Koledzy jestem nowy na tym forum i za bardzo jeszcze nie wiem gdzie co znaleźć
Mam taki problem z regulacja podświetlenia.
Wogóle nie działa to pokrętło na liczniku do regulacja jasności, i jak nim kręce to nic się nie dzieje zero reakcji....
Wie ktoś może o co z tym chodzi??
Zamówiłem już ringi i bede musiał i tak wyciągnąc licznik to bym odrazu z tym chciał coś zrobic.
i jeszcze zegarek mi wariuje raz jest godzina raz zanikają cyfry a czasem sie przestawia...
Prosze o porady
Pozdrawiam
moze poprostu masz diody zamiast zarówek i regulacja jest prawie wcale niezauwazalna.bidzio1 pisze:Wogóle nie działa to pokrętło na liczniku do regulacja jasności, i jak nim kręce to nic się nie dzieje zero reakcji....
wyciagnij licznik zanim dostaniesz ringi, oswoisz sie z tematem zdejmowania licznika a sam zabieg jest banalnie prosty i zajmuje chwilę. Rozbierzesz to moze sam zobaczysz co jest nie tak, pewne usterki rzucają sie same w oczy.bidzio1 pisze:Zamówiłem już ringi i bede musiał i tak wyciągnąc licznik to bym odrazu z tym chciał coś zrobic.
moze skonczył sie zywot, moze cos nie styka, lutownicę w łapki i popraw luty na płytce.bidzio1 pisze:i jeszcze zegarek mi wariuje raz jest godzina raz zanikają cyfry a czasem sie przestawia...
zmien dział bo to nie jest forum techniczne tylko warsztat no i użyj szukajki.bidzio1 pisze:i jeszcze
Witajcie, mnie rowniez dopadlo po przeczytaniu calego watku i postanowilem zmienic podswietlenie. Nabylem ciezko dostępne kapturki na żarówki małe. Zamontowałem na żarówki 1.2 W zlozylem calosc i wlaczylem (skonczylem o 22.30) efekt jest piorunujący, soczysta czerwień jak w licznikach np A4. Jestem bardzo zadowolony pomimo tego, ze zegar predkosciomierza jest nieznacznie ciemniejszy. Polecam takie rozwiązanie zamiast diód i wszelakiej maści malowania zaroweczek. Pozdrawiam i niech moc będzie z wami :evil:
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80