a4 1.8Turbo Quattro
-
- Forum Audi 80
Ja tak właśnie chciałem, jechałem autem które wskaźniki miało na środku jak u mnie i jednym gdzie były w słupku, i dużo bardziej podoba mi się na środku <ok>
Ostatnio zmieniony 29 sty 2009, 11:06 przez labek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
GTO bierze kolo 1500 ( bez hamowni chyba) i z tego co wiem jeden dzień to może być mało, koło 2 dni to trwa.
Hamowanko będzie po złożeniu wszystkiego do kupy <ok> jeszcze parę rzeczy zostało: wtryski, świece, DV no i pewnie zanim pojedzie do strojenia to sprzęgło pojedzie do Radzikowskiego <ok> Turbo i kolektor chyba niedługo założe i będzie MBC, żeby doładowanie nie przekraczało 0.55 bara, A reszta na wiosne <ok>
Hamowanko będzie po złożeniu wszystkiego do kupy <ok> jeszcze parę rzeczy zostało: wtryski, świece, DV no i pewnie zanim pojedzie do strojenia to sprzęgło pojedzie do Radzikowskiego <ok> Turbo i kolektor chyba niedługo założe i będzie MBC, żeby doładowanie nie przekraczało 0.55 bara, A reszta na wiosne <ok>
To jeszcze nie tak źle.labek pisze:GTO bierze kolo 1500 i z tego co wiem jeden dzień to może być mało, koło 2 dni to trwa.
o jakich wtryskach myślisz?okolice 400setki? czy coś mniejszego? Jakie masz ori 280ccm?labek pisze:Hamowanko będzie po złożeniu wszystkiego do kupy jeszcze parę rzeczy zostało: wtryski, świece, DV no i pewnie zanim pojedzie do strojenia to sprzęgło pojedzie do Radzikowskiego
DV pewnie z jakiejś eski?ereski?
Ale co z świecami? nie boisz sie o wypalenie dziury? temat chyba skomplikowany.