[B3 1Y] Jesienna sesja str.1
W takim razie to dobre miejce. Bo myślałem że będziecie mówic aby było to gdzieś indziej...GerB3 pisze:Ten motyw ciekawy - takie umiejscowienie miały B3ki na rynek amerykański <ok>Olszak pisze:Druga sprawa kupiłem halogeny. Nie brałem ori, wolałem takie. Zamontuje je w tym miejscu
[ Dodano: 2009-01-27, 13:24 ]
Co do grilla to zobaczymy. Chciałbym dymione kierunki i do tego grill bez znaczka bez malowania ramek w światłachwujo1 pisze:czytałem twoje plany to nie zmieniaj grilla lepiej wygląda z tym
Tak idealnie to mi nie wyjdzie bo halogeny są owalne. W samym rogu nie da rady ale jakiś 1cm, 2cm od rogu będzie ideał. Oczywiście kratka będzie do tego odpowiednio zrezana. Co do ramek to półmatem czarnym pomalowac tak ?? I cały czas mam to uczucie że jak je pomaluje to nazwykłych żarówkach 60/55 W będzie gorsza widocznośc.
PS: A czy to na zdjęciu to ori halogeny ?? Jeśli nie to bardzo ładnie to wygląda...
PS: A czy to na zdjęciu to ori halogeny ?? Jeśli nie to bardzo ładnie to wygląda...
Hehe dzięki ale to już nie moja wina że je zakryłem tylko przecierającego się fotela kierowcy :->
PS: A nikt nie ocenia mojego pomysłu co do środkowej konsoli I niewiem czy warto czy nie ?? moim zdaniem jest to świetne dlatego że ja to wymyśliłem a nie mój ojciec. Chce już powoli auto przygotowywac dla siebie
PS: A nikt nie ocenia mojego pomysłu co do środkowej konsoli I niewiem czy warto czy nie ?? moim zdaniem jest to świetne dlatego że ja to wymyśliłem a nie mój ojciec. Chce już powoli auto przygotowywac dla siebie