Witam znalazłem taki gadzet na allegro i mam problem. Chcialem czerwony ale nigdzie znalesc nie moge. Ten jest niebieski i czy dałoby rade zmienic na czerwony?? Chodzi mi o to czy po naklejeniu odpowiedniej folii zrobi mi sie kolor czerwony ?? Prosze o pomoc
http://www.allegro.pl/item531061123_ter ... ue_ss.html
[All] Termometr
[All] Termometr
Ostatnio zmieniony 26 sty 2009, 17:30 przez Olszak, łącznie zmieniany 2 razy.
a nie możesz oryginalny lepszy jest
choć drogi lepiej dozbierać i mieć ori od c4 bo wtedy świecił na czerwono pogadaj z kolegą cobra może ci załatwi
miesiąc w tą czy wtą cię ni zbawi :mrgreen:
choć drogi lepiej dozbierać i mieć ori od c4 bo wtedy świecił na czerwono pogadaj z kolegą cobra może ci załatwi
miesiąc w tą czy wtą cię ni zbawi :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 25 sty 2009, 23:29 przez wujo1, łącznie zmieniany 3 razy.
"link" który wrzuciłeś, poprawiłem - bo nie banglał za dobrze
te wyświetlacze są zrobione na folii liminescencyjnej (jak zwał tak zwał) - podobnie jak tarcze Indiglo... koloru nie zmienisz, bo zależy on od prądu w jaki jest zasilana folia i od samego składu chemicznego składnika folii...
dogaduj się ze sprzedającym żeby wykombinował czerwone podświelenie - najprościej wziąć biało świecącą folię i nałożyc bardzo cienką czerwoną warstwe farby
te wyświetlacze są zrobione na folii liminescencyjnej (jak zwał tak zwał) - podobnie jak tarcze Indiglo... koloru nie zmienisz, bo zależy on od prądu w jaki jest zasilana folia i od samego składu chemicznego składnika folii...
dogaduj się ze sprzedającym żeby wykombinował czerwone podświelenie - najprościej wziąć biało świecącą folię i nałożyc bardzo cienką czerwoną warstwe farby