[all] temp. wewnętrzna
[all] temp. wewnętrzna
mam pytanie chciał bym zamątować wyświetlacz temperatury wewnętrznej czy jest takie coś możliwe i gdzie go mozna by było usadzić by estetycznie wyglądał
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Oczywiście że coś takiego jest możliwe, gdzie go usadzisz to zależy od tego jakich będzie wymiarów. Jeśli udało by Ci się znaleźć coś w rozmiarze ori temperatury zewnętrznej, to masz miejsce na to jak znalazł (pod warunkiem że nie masz termometr zawietrznej temperatury) myślę również że ten ori temp zew, dał by rade gdybyś zamontował czujnik w środku auta. Sam myślałem kiedyś nad zrezaniem czegoś takiego zaraz koło przycisków od klimy używając właśnie ori termometr temp. zewnętrznej, ale prędzej chyba wsadzę climatronik
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Oofol ma coś takiego, to sobie zerknij jak to wygląda.Przemo95 pisze:a może znacie jakiś termometr co by wchodził akurat w ten schowek pod nawiewami :?:
https://audi80.pl/viewtopic.php?t=248&start=0
cobra, Świetny pomysł juz nawet mam 2 czujniki zew. już podłączony został mi tylko wew. no i ten przekaźnik2 czujniki + 1 wyswietlacz ori + przekaźnik
Panowie czy jest jakiś przekaźnik czasowy który by co jakiś czas sam przełączał mi miedzy tymi czujnikami :?:
[ Dodano: 2009-03-14, 22:44 ]
A może coś takiego
http://www.allegro.pl/item571543172_fiat_126p.html
Wiem wiem wygląda śmiesznie ale działanie ma super bo można ustawić częstotliwość miedzy zmianami przełączania temperatur. A to można całość ukryć za licznikiem żeby nie było tego widać tylko po ustawieniu takiej częstotliwości jaka nam odpowiada <ok> Co wy na to da się to podłączyć :?: <ok>
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
Ja mam cliatronik a i tak bym chciał wyświetlacz temp wewnętrznej bo wyświetlacz klimy pokazuje tylko temp powietrzw wtłaczanego do kabiny a nie w kabinie :cry:Solskier pisze:Oczywiście że coś takiego jest możliwe, gdzie go usadzisz to zależy od tego jakich będzie wymiarów. Jeśli udało by Ci się znaleźć coś w rozmiarze ori temperatury zewnętrznej, to masz miejsce na to jak znalazł (pod warunkiem że nie masz termometr zawietrznej temperatury) myślę również że ten ori temp zew, dał by rade gdybyś zamontował czujnik w środku auta. Sam myślałem kiedyś nad zrezaniem czegoś takiego zaraz koło przycisków od klimy używając właśnie ori termometr temp. zewnętrznej, ale prędzej chyba wsadzę climatronik