[JANKI -WARSZAWA] - SPOT 22-2-2009
[JANKI -WARSZAWA] - SPOT 22-2-2009
PROPONUJE zrobić jakiś spocik w jankach.
(kliknij w zdjęcie aby powiekszyć)
chętnych zapraszam do wpisywania sie w tym temacie.
Sugeruje zrobienie spota pod względem że bedzie conajmniej 10 autek w innym przypaku wydaje mi sie to bezsensowne.
Zapraszam gorąco.
[ Dodano: 2009-02-01, 16:51 ]
jak na stolice to naprawde mało spotów jest organizowanych i myśle że trzeba sie rozwijać w tym temacie. DOC myśle że poprzesz moje zdanie i sie zjawisz.
godzina??
proponuje 11.00 lub 13.00 do uzgodnienia.
(kliknij w zdjęcie aby powiekszyć)
chętnych zapraszam do wpisywania sie w tym temacie.
Sugeruje zrobienie spota pod względem że bedzie conajmniej 10 autek w innym przypaku wydaje mi sie to bezsensowne.
Zapraszam gorąco.
[ Dodano: 2009-02-01, 16:51 ]
jak na stolice to naprawde mało spotów jest organizowanych i myśle że trzeba sie rozwijać w tym temacie. DOC myśle że poprzesz moje zdanie i sie zjawisz.
godzina??
proponuje 11.00 lub 13.00 do uzgodnienia.
Ostatnio zmieniony 08 sie 2009, 21:16 przez wenon, łącznie zmieniany 6 razy.
Witam koleżanki i kolegów podpinam sie pod temat, co sądzicie o zrobieniu konkretnego spota za dnia, cieplej sie robi i az miło niunie umyć, Ja proponuje najbliższy piątek po poludniu bądż sobota, miejsce obojętnie i tak mam 40 kilo do wawy, Moze marki M1, kto by sie pisał??
[ Dodano: 2009-03-22, 22:34 ]
Żle podpiałem sie pod temat. Mod jeśli możesz wykasuj
[ Dodano: 2009-03-22, 22:34 ]
Żle podpiałem sie pod temat. Mod jeśli możesz wykasuj
troszeczke za bliski termin lepiej planować z wypzedzeniem jakieś 2-3 tygodnie.
nie wszyscy zagladaja na forum bardzo czessto, a do tego to jest weekend przed swietami wiec pewnie niektórzy beda zajeci inni beda mieli zjazd na uczelni. wiec lepiej zaplanować cos po swietach. można w sumie było by cos zaplanować na swieta majowe.
.
nie wszyscy zagladaja na forum bardzo czessto, a do tego to jest weekend przed swietami wiec pewnie niektórzy beda zajeci inni beda mieli zjazd na uczelni. wiec lepiej zaplanować cos po swietach. można w sumie było by cos zaplanować na swieta majowe.
.