A czy to naprawdę wielkie coś jak dam komuś punkt za pomoc? Jak ktoś potrzebuje to mam na zbyciu AŻ DWA PUNKTY (tak, tak, calutkie dwa...sama jestem zdziwiona...bo nie mam pojęcia od kogo i za co <uhh> ), chętnie komuś je odstąpię jeśli trzeba, bo ja ich nie potrzebuję, licznik moich postów też można skasować na 0, bo ekspertem w audi nie jestem i szybko nie będę ; :oops:FranoF1 pisze:AUDI_A6 napisał/a:
YY kto taje punkty w dziale Moje Audi? Pierwsze słyszę, by było to nagminne.
Marzenka <rotfl>
Staram się być tylko dobrym Klubowiczem, nie napisałam i nigdy nie napiszę nikomu czegokolwiek obraźliwego, dokonałam klubowej wpłaty, staram się często szukać "szukajką", by nie zawracać Klubowiczom głowy rzeczami elementarnymi, czytam regulamin i czego chcieć więcej...jestem przecież tylko kobietą...a Strzała jest ze mną od grudnia 2008... :!:
Spotkałam tu na forum wielu fantastycznych ludzi, którzy problemy techniczne, które mnie przerosły rozwiązali jednym kliknięciem.
Cieszę się, że tu zaglądam (zdecydowanie za często....) i nadal będę to robić <ok>
P.S. A temu co tak interesował się punktacją też przed chwilą dałam punkt!!! Za odrobinę "adrenalinki" :mrgreen: