B3 na szesnastkach str.1 ;-) SPRZEDANE :(
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
to też jest zestaw samego centralnego... syrenka jest po to aby pikało podczas zamykania i otwierania niemam alarmu i nawet niechce bo znając życie zaczoł by wariować po pewnym czasie czemu musiałeś wymieniać?? przeciez jest gwarancja 24 miesiące... mój kumpel który mi go będzie montował to zamontował już ich sporo i w swojej 80 też takowy zestawik ma.... <ok>Bastek pisze:barto-team, mam taki sam zestaw centralnego - bez alarmu <ok> Dobrze, że miałem zapasowy siłownik, bo po ok 3 miesiącach eksploatacji musiałem wymienić Jednak od tamtego czasu sprawuje się całkiem nieźle <ok>
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
nawet mnie nie strasz niechce takich problemów <urodziny> najbardziej to podobają mi się kluczyki <lol>Bastek pisze:W pewnym momencie centralny zaczął wariować i sam się zamykał - nie wiem co było tego przyczyną. Żeby go otworzyć trzeba było ciągnąć cyngiel na siłę i w ten sposób uszkodziłem siłownik
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
jak działa?? u kumpla który mi to montował działał normalnie... zamykał i otwierał... ani nie hałasował... więc niewiem o co ci chodzi??AUDI_A6 pisze:Taki dokładany centralny ma kolega Carol z forum. Jak widzę jak u niego to działa to mi sie słabo robi... ale, lepiej taki niż mówić Pannie poczekaj zaraz Ci drzwi otworze :mrgreen:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
jeśli mi będzie robił takie numery to od tego mam gwarancję i wymieni się centralkę... ale kumpel mi mówił, że ten zestawik najlepszy cenowo jak i jakościowo do audiczki (w końcu to elektro-mechanik, specjalizuje się tym i dokładnie taki sam zestaw ma w swojej 80)AUDI_A6 pisze:Zamyka się sam lub sam otwiera, nieraz trzeba dwa razy kliknąć w pilota żeby się otworzył, wyjdziesz na dwór kluczyki w środku i sam się zamyka. To takie jego przypadki i nie mówię że tak będzie u Ciebie, ale z tego co patrzę to ma identyczny zestaw ( może prawie ). Podeślę go tu to sam Ci napisze.