B3 na szesnastkach str.1 ;-) SPRZEDANE :(
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
to też jest zestaw samego centralnego... syrenka jest po to aby pikało podczas zamykania i otwieraniaBastek pisze:barto-team, mam taki sam zestaw centralnego - bez alarmu <ok> Dobrze, że miałem zapasowy siłownik, bo po ok 3 miesiącach eksploatacji musiałem wymienićJednak od tamtego czasu sprawuje się całkiem nieźle <ok>

- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
nawet mnie nie straszBastek pisze:W pewnym momencie centralny zaczął wariować i sam się zamykał - nie wiem co było tego przyczyną. Żeby go otworzyć trzeba było ciągnąć cyngiel na siłę i w ten sposób uszkodziłem siłownik

- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
jak działa?? u kumpla który mi to montował działał normalnie... zamykał i otwierał... ani nie hałasował... więc niewiem o co ci chodzi??AUDI_A6 pisze:Taki dokładany centralny ma kolega Carol z forum. Jak widzę jak u niego to działa to mi sie słabo robi... ale, lepiej taki niż mówić Pannie poczekaj zaraz Ci drzwi otworze :mrgreen:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
jeśli mi będzie robił takie numery to od tego mam gwarancję i wymieni się centralkę... ale kumpel mi mówił, że ten zestawik najlepszy cenowo jak i jakościowo do audiczki (w końcu to elektro-mechanik, specjalizuje się tym i dokładnie taki sam zestaw ma w swojej 80)AUDI_A6 pisze:Zamyka się sam lub sam otwiera, nieraz trzeba dwa razy kliknąć w pilota żeby się otworzył, wyjdziesz na dwór kluczyki w środku i sam się zamyka. To takie jego przypadki i nie mówię że tak będzie u Ciebie, ale z tego co patrzę to ma identyczny zestaw ( może prawie ). Podeślę go tu to sam Ci napisze.