Utracona baza danych
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Labiel, to może dodasz na po jedym kółeczku do profilu na dobry poczatek dnia :mrgreen:
[ Dodano: 2009-03-07, 10:49 ]
dobrze a co w związku z Assistance :?: :evil: powiedzmy psuje mi się samochód dzwonie do kogoś z listy i prosze o pomoc i niby jest wszystko ok ale tak na prawde to nie mam prawa z niej korzystac skoro teraz nie jestem w tej grupie :!: a po drugie skoro już w niej byłem to jak mam zaktualizowac dane innych skoro nie mam już uprawnien do tej grupy :?: :?: :?: :?: :?: :?: od nowa cały proces rejestracji itd. :?:
[ Dodano: 2009-03-07, 10:49 ]
dobrze a co w związku z Assistance :?: :evil: powiedzmy psuje mi się samochód dzwonie do kogoś z listy i prosze o pomoc i niby jest wszystko ok ale tak na prawde to nie mam prawa z niej korzystac skoro teraz nie jestem w tej grupie :!: a po drugie skoro już w niej byłem to jak mam zaktualizowac dane innych skoro nie mam już uprawnien do tej grupy :?: :?: :?: :?: :?: :?: od nowa cały proces rejestracji itd. :?:
-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
z 12 postów i jedna pomoc mi wypadła, cale szczęście ze merytorycznie nic z moich poczynian nie umknęło z forum :mrgreen:, bo tak naprawde to tylko zwykle pierdy.
Mam nadzieje ze aktywni forumowicze nadgonią <ok>
Mam nadzieje ze aktywni forumowicze nadgonią <ok>
Ostatnio zmieniony 07 mar 2009, 14:25 przez ciaho, łącznie zmieniany 1 raz.