Utracona baza danych
No szkoda wielka ale nie jest tragedia! Nadrobimy co stracone i wyjdziemy na prostą...
... kryzys i Nas siegnął... :cry:
pozdrawiam
... kryzys i Nas siegnął... :cry:
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 07 mar 2009, 17:35 przez Lenio21, łącznie zmieniany 1 raz.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
-
noorbi
sam jeszcze rano narzekałem na tą sytuację ale jest pewien bardzo znaczący plus tej sytuacji mianowicie to że każdy tak mówi o forum że szkoda że się tak cofnęło i w ogóle świadczy jedynie o tym zależny nam na forum i jego postach, że sporo się dowiadujemy z niego i służy nam pomocą i jak słusznie goldi j51, zauważył
a tak możemy jeszcze z większym docenianiem dla forum pisać posty :lol:goldi j51 pisze:byśmy utracili wszystko to już był by problem
Ej Frano przeca ja tak dla rozluznienia atmosfery napisał w żartach o emigracji i bocianach, nie miałem zamiaru nikomu pojechac bo i niby za co
stało sie i tyle jak cos trzeba bedzie to napisze sie od nowa i juz a ile mi tam postiow ubyło, przybyło czy Bóg wie co jeszcze mi znikneło :lol: to mi to lotto....
Ej no chyba mi coś nie poszło tym razem
Nie takie piwo czy jak :?:
Ej no chyba mi coś nie poszło tym razem
Nie takie piwo czy jak :?:
szkoda, ze nie wiedzieliscie, ze skrypt przemo ma wbudowany sytem automatycznego robienia kopi zapasowej całej bazy forum co 24 godziny :-| wystarczy właczyc w panelu admina go tylko tak
![Obrazek]()
(a ilosc tych kopi do pretrzymywania daj np, 3 nie jedną a reszta jak na obrazku)
[ Dodano: 2009-03-08, 02:46 ]
ale widze tez ze zmian, ze jest wgrany mod "Spider Friendly"
[ Dodano: 2009-03-08, 02:59 ]

(a ilosc tych kopi do pretrzymywania daj np, 3 nie jedną a reszta jak na obrazku)
[ Dodano: 2009-03-08, 02:46 ]
ale widze tez ze zmian, ze jest wgrany mod "Spider Friendly"
[ Dodano: 2009-03-08, 02:59 ]
http://www.przemo.org/phpBB2/forum/view ... hp?t=10108Doc pisze:Baza PKA 80 Forum ok 400 MB + pliki + download.spiczi pisze:Ile takie forum waży?