[B3 1Y] Jesienna sesja str.1
Nowe mody jak się ciepło zrobi. Blenda, mocowanie tablicy, polerka , malowanie zderzaków, kupno prawego lusterka, kupno słupków, kupno listwy na błotnik to wszystko już nie długo. Obrotek na dalszy plan bo aż tak bardzo nie potrzebny. Mam kupe innych wydatków. Nowe bębny musze kupic ze wszystkim czyli szczęki łożyska itp, bo te już się sypią... Co jeszcze planuje nowy alarm+centralny zamek+scyzoryk. Dokładnie z tej aukcji. Strasznie się na to napaliłem tylko niewiem czy warto...
Kod: Zaznacz cały
http://www.allegro.pl/item564308025_alarm_centralny_zamek_4drzwi_syrenka_cz_uderzenia.html
Poprostu nie przykręcaj jej pod reflektorami <lol>
U mnie było tak, że ta listewka, nie dość że krzywo leżała pod lampami to wystrzeliwała mi po jakimś czasie z jednej strony (pod migaczem z tego plastiku)
Wkurzało mnie to strasznie i postanowiłem coś z tym zrobić :idea:
Poluzowałem wszystkie 3 śrubki od mocowania tego badziewia, wcisnąłem w te plastikowe kołki a pod lampami nic nie ruszałem ustawiła się sama :mrgreen:
Skorygowałem ją tylko ręcznie, żeby równo leżała pod grillem i dokręciłem tą śrubką co jest na środku i tyle :mrgreen:
U mnie było tak, że ta listewka, nie dość że krzywo leżała pod lampami to wystrzeliwała mi po jakimś czasie z jednej strony (pod migaczem z tego plastiku)
Wkurzało mnie to strasznie i postanowiłem coś z tym zrobić :idea:
Poluzowałem wszystkie 3 śrubki od mocowania tego badziewia, wcisnąłem w te plastikowe kołki a pod lampami nic nie ruszałem ustawiła się sama :mrgreen:
Skorygowałem ją tylko ręcznie, żeby równo leżała pod grillem i dokręciłem tą śrubką co jest na środku i tyle :mrgreen: