[B4 2.3 NG ] Jaki jest nr kat. Węzy gumowych ...
-
- Forum Audi 80
[B4 2.3 NG ] Jaki jest nr kat. Węzy gumowych ...
Witam czy ktos moze oriantuje sie jaki jest nr katalogowy tych dwuch wezy gumowych co dochodzą do silnika krokowego w silniku NG ??
-
- Forum Audi 80
ten dłuższy ktory leci od krokowca przez caly kolektor az do takiego kolanka kosztuje 70,52
jego nr 054 133 999H
a ten krótki kosztuje około 40 zl
oba węże powinny byc zamocowane do krokowca metalowymi opaskami a potem wpechnięte - długi w te białe kolanko a krotszy w ten króciec wychodzący z kolektora ssacego
oo juz podal kolega wyzej, te oba podalem ci wg cen z ASO w Zabrzu
jego nr 054 133 999H
a ten krótki kosztuje około 40 zl
oba węże powinny byc zamocowane do krokowca metalowymi opaskami a potem wpechnięte - długi w te białe kolanko a krotszy w ten króciec wychodzący z kolektora ssacego
oo juz podal kolega wyzej, te oba podalem ci wg cen z ASO w Zabrzu
Nie wiedziałem że Besmarex prowadzi sprzedaż części do Audi :shock:xxtomek pisze:Besmarex, na wolnosci
Myślałem zawsze że oni zajmują się tylko VW.
Ja o takie rzeczy zawsze pytałem w LELLEK AUTO w Gliwicach na ul. Portowej 2, a do Besmarex'u mam dosłownie 700-800m. :mrgreen:
Kto by pomyślał... Gliwickie ceny części, które mnie interesują znam, zapytam o to samo w Zabrzu to będziemy mieli przynajmniej porównanie gdzie korzystniej jest się zaopatrywać :->
Dzięki za info. Pozdrawiam <ok>
Co by nie zakłądać nowego tematu:
(złotówka dla porównania wielkości, nie jest on duży, niewiele krótszy od małego palca)
Mam takiego cudaka i potrzebowałbym się dowiedzieć jakie są trzy ostatnie cyfry tego wężyka, on idzie z króćca z którym łączy się regulator wolnych obrotów i podpina się go do króćca w kolektorze dolotowym, znajduje się on w okolicy przepustnicy i kolektora. Pomożecie?
(złotówka dla porównania wielkości, nie jest on duży, niewiele krótszy od małego palca)
Mam takiego cudaka i potrzebowałbym się dowiedzieć jakie są trzy ostatnie cyfry tego wężyka, on idzie z króćca z którym łączy się regulator wolnych obrotów i podpina się go do króćca w kolektorze dolotowym, znajduje się on w okolicy przepustnicy i kolektora. Pomożecie?