Jeśli ktoś się może już spotkał z tym produktem i wie czy to kicha, czy powinno być ok to proszę o opinię.
http://moto.allegro.pl/item554122522_sa ... _nowe.html
Warto kupić czy dać sobie spokój? Dla porównania cena takiego w Intercars to 174,29
[B4 NG] Proszę o opinię o amorkach.
No daje gwarancję tylko nie wiem jak to wygląda gdy montuje się je samemu, a nie w warsztacie... Mogą być potem problemy w razie jakiejś reklamacji.mrozoo pisze:starszy ostatnio w a4 zmienial komplet amorkow i wlasnie na sachs'a i sa jak najbardziej ok <ok> jesli daje sprzedajacy gwarancje to bierz
Specjalnie upatrzyłem sprzedawcę jak najbliżej miejsca zamieszkania, i mam rzut beretem, więc nie ma problemu z podjechaniem i obejrzeniem towaru.
W porównaniu z Intercars wychodzą dość tanio, więc myślałem że albo Allegro pęka od podróbek, albo Intercars zdziera fest. :?: :?:
intercars zdziera, dla warsztatow maja wogole inne ceny:Pvac pisze:No daje gwarancję tylko nie wiem jak to wygląda gdy montuje się je samemu, a nie w warsztacie... Mogą być potem problemy w razie jakiejś reklamacji.mrozoo pisze:starszy ostatnio w a4 zmienial komplet amorkow i wlasnie na sachs'a i sa jak najbardziej ok <ok> jesli daje sprzedajacy gwarancje to bierz
Specjalnie upatrzyłem sprzedawcę jak najbliżej miejsca zamieszkania, i mam rzut beretem, więc nie ma problemu z podjechaniem i obejrzeniem towaru.
W porównaniu z Intercars wychodzą dość tanio, więc myślałem że albo Allegro pęka od podróbek, albo Intercars zdziera fest. :?: :?: