Skradziono Audi w okolicach Chorzowa, Pomocy
Skradziono Audi w okolicach Chorzowa, Pomocy
Proszę wybaczyć, że drugi raz wklejam ten sam temat, ale poprzednio w złym dziale go umieściłam
W Nocy z dnia 7/8 (z soboty na niedziele) marca br. najprawdopodobniej po 1.00 zostało skradzione AUDI 80 B4 2.0 Benz + Gaz, 1992r. kolor ciemny granat, prawie czarny, sedan, ogrzewane lusterka, centralny zamek, ABS, hak, 'gumowa' tapicerka, tylni znaczek nieoryginalny, za mały, widać, że 'zastępczy' nie zasłania starych śladów, po lewej stronie na tyle przy otwarciu bagażnika, dorobiona teleskopowa antena do radia, przednia szyba pęknięta w miejscu mocowania wewnętrznego lusterka, od strony kierowcy wówczas był uszkodzony zamek (konieczna była wyamiana).
dodam jeszcze, że auto zostało skradzione z Chorzowa, ale nie było na Śląskich rejestracjach.
Jeśli ktokolwiek byłby w stanie pomóc w jakikolwiek sposób proszę o KONTAKT
kasia_005@o2.pl lub nr tel. 889 180 129 !!!
W Nocy z dnia 7/8 (z soboty na niedziele) marca br. najprawdopodobniej po 1.00 zostało skradzione AUDI 80 B4 2.0 Benz + Gaz, 1992r. kolor ciemny granat, prawie czarny, sedan, ogrzewane lusterka, centralny zamek, ABS, hak, 'gumowa' tapicerka, tylni znaczek nieoryginalny, za mały, widać, że 'zastępczy' nie zasłania starych śladów, po lewej stronie na tyle przy otwarciu bagażnika, dorobiona teleskopowa antena do radia, przednia szyba pęknięta w miejscu mocowania wewnętrznego lusterka, od strony kierowcy wówczas był uszkodzony zamek (konieczna była wyamiana).
dodam jeszcze, że auto zostało skradzione z Chorzowa, ale nie było na Śląskich rejestracjach.
Jeśli ktokolwiek byłby w stanie pomóc w jakikolwiek sposób proszę o KONTAKT
kasia_005@o2.pl lub nr tel. 889 180 129 !!!
Ostatnio zmieniony 24 mar 2009, 18:42 przez kilwar, łącznie zmieniany 5 razy.
- goldi j51
- Forum Audi 80

- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
Bardzo współczuje jeśli policja w ciągu tygodnia nie znajdzie autka to już raczej nie znajdzie wstaw zdjęcia autka ktoś z okolic z klubowiczów może gdzieś dojrzy autko a tyle się mówi o dodatkowych zabezpieczeniach oprócz alarmu niestety tak wiekowe autka też jeszcze kradną :evil:
Ostatnio zmieniony 09 mar 2009, 18:12 przez goldi j51, łącznie zmieniany 1 raz.
-
punk
Chyba jedyne, co w tej chwili możesz zrobić, to pokręcic się po mieście a zwłaszcza po podejrzanych dzielnicach i obserwować.
Daj też namiary, a najlepiej zdjęcie znajomemu, który dużo jeździ po mieście, np. taksówkarzowi - zawsze to jakaś szansa. Ja też sporo się kręce po mieście, co prawda jest to Trójmiasto, ale nigdy nic nie wiadomo. Będę się rozglądał.
Daj też namiary, a najlepiej zdjęcie znajomemu, który dużo jeździ po mieście, np. taksówkarzowi - zawsze to jakaś szansa. Ja też sporo się kręce po mieście, co prawda jest to Trójmiasto, ale nigdy nic nie wiadomo. Będę się rozglądał.
koleżanko
dzięki
[ Dodano: 2009-03-09, 18:26 ]
Najgorsze jest właśnie ten brak wiedzy. Szczerze powiem, wydaje mi sie ze sa tylko 2 opcje po 1 auto poszło na czesci, bo jednak nie jest zbyt duzo warte, albo 2 jakieś łepki ciachnęły zeby sobie nim pojeździć.
Ale jest jeszcze jedna sprawa, tydzien przed kradzieżom w sobote były Derby Śląska i właśnie po przegranym meczu przez Ruch, nie wiem czy mogę to z tym wiązać, okazało się, że ktoś próbował się włamać do samochodu, lecz wtedy jedynie został uszkodzony zamek od drzwi kierowcy. Teraz nurtuje mnie tylko pytanie, czy to było powiązane z tamtą próbą włamania czy to osobna sprawa.
Z drugiej strony jakby auto mialo isc na części to w Chorzowie można znaleźć jeszcze kilka takich audic, także dlaczego akurat ta? Czyżby obce rejestracje kusiły?
[ Dodano: 2009-03-09, 18:44 ]
dokładnego zdjęcia niestety brak, znalazłam tu mniej więcej takie same autko
http://www.alfa-komis.ipr.pl/auto_ew_do ... 2&ido=8969
+kierunkowskazy na bokach i brak listwy bocznej od strony pasażera, spoiler
[ Dodano: 2009-03-09, 18:26 ]
Najgorsze jest właśnie ten brak wiedzy. Szczerze powiem, wydaje mi sie ze sa tylko 2 opcje po 1 auto poszło na czesci, bo jednak nie jest zbyt duzo warte, albo 2 jakieś łepki ciachnęły zeby sobie nim pojeździć.
Ale jest jeszcze jedna sprawa, tydzien przed kradzieżom w sobote były Derby Śląska i właśnie po przegranym meczu przez Ruch, nie wiem czy mogę to z tym wiązać, okazało się, że ktoś próbował się włamać do samochodu, lecz wtedy jedynie został uszkodzony zamek od drzwi kierowcy. Teraz nurtuje mnie tylko pytanie, czy to było powiązane z tamtą próbą włamania czy to osobna sprawa.
Z drugiej strony jakby auto mialo isc na części to w Chorzowie można znaleźć jeszcze kilka takich audic, także dlaczego akurat ta? Czyżby obce rejestracje kusiły?
[ Dodano: 2009-03-09, 18:44 ]
dokładnego zdjęcia niestety brak, znalazłam tu mniej więcej takie same autko
http://www.alfa-komis.ipr.pl/auto_ew_do ... 2&ido=8969
+kierunkowskazy na bokach i brak listwy bocznej od strony pasażera, spoiler
Ostatnio zmieniony 09 mar 2009, 18:58 przez kilwar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
irecki76
- Forum Audi 80

- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B3
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.8 PM
Szkoda ze nie ma fotek autka a w szczególnosci tych rzeczy którymi sie wyrózniało proponuje pojezdzić po dzielnicach i sie rozejrzec moze pobliskie szroty albo miejsca mało uczeszczane moze gdzieś ja porzucili moim zdaniem skoro byla wczesniej próba włamania to ktoś je obserwował i czekał na okazje cofnij sie pamiecia wstecz moze przypomnisz sobie coś co zwróciło Twoja uwage